2013-10-13 09:34:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Fogja vissza végre a csípős nyelvét!

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyugtalan, vitára és borúlátásra kész időszakba lépett az élete. Úgy érzi, mindenkiben csalódnia kellett, hogy senkire sem számíthat igazán. Pedig az is lehet, hogy félreértések sorozatának lett áldozatává. Tisztázza őket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A családja egyedül önre számíthat, ha komoly dolgokról van szó. Különösen anyagi téren támaszkodnak önre. Ez néha bizony már a nehéznél is nehezebb teher lehet az ön vállán. Legalább magával is törődjön néha!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szétszórt, az összpontosítás a szokásosnál is inkább a nehezére eshet. De miért is akarja gyötörni magát? A hétvégét igazán a teljes kikapcsolódásnak és pihenésnek kellene szentelnie. Annál is inkább, mert igen nehéz hét áll ön előtt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azzal semmit sem segít magán, ha a nyilvánvaló egészségügyi problémáit letagadja. Persze nem kell mindenkinek az orrárra kötnie, ha baja van, de némelyeket azért nyugodtan beavathat. Egyes közeli hozzátartozóit például.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Döntések előtt áll a munkáját, a munkahelyét illetően. A nagy megmérettetés előtt nem árt, ha konzultál a családtagjaival, és a szokásosnál többet pihen. Áldozzon az örömöknek: egyen, igyon, mulasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig is arról volt híres, hogy amit kitűzött maga elé célul, abból jottányit nem ereszt, és menetel felé rendületlenül. Ebben most is nagyon jó. Azért nézzen maga elé: nehogy mindent letaposson, ami útjába áll!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A szerelem hamarosan bekopogtathat a magányos Mérlegekhez. Nem is kell ezért különösebben sokat tennie, csak néha megmutatni teste-lelke szépségeit. A csábítás könnyű lesz, a préda már közel van. Titkon tán már szerelmes is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Fogja vissza végre a csípős nyelvét! Ne akarjon minden áron megbántani másokat! A tréfálkozása is túl vad és erős lehet, ami épp a legfájóbb pontján találja el azt, akiről szól. Ha mégis így tesz, ne legyen rest a bocsánatkérésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szeretne végre önálló döntéseket hozni az életében. Valamilyen esemény indítja el önben az érzést, hogy végre változtasson, hogy lépéseket tegyen ez irányba. Ha bátran elszánja magát, és kezébe veszi az ügyet, többet nyer, mint amit veszít.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az önbizalma kezd megerősödni. A vereség emléke még fájó, de már nem sújtja le önt a földig. Sőt. A tapasztalatokkal gazdagodva maga is érzi, hogyan, merre tud továbblépni. És megerősített páncélzattal már nem olyan védtelen.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A magabiztossága jót tesz, de vigyázzon, mert az erős páncél, amit visel, legalább annyira gát, mint védelem. Gátja az alkalmazkodásnak, az érzékenységnek. Vegye észre a jeleket! Hallja meg a pozitív, a szerető hangokat is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Az érzelmek terén meglehetősen sok sebesülést szerzett már. Köszönheti ezt annak, hogy szívét-lelkét kiteszi, szinte védtelenül áll a kapcsolataiban. Néha még a legközelebbiek is megsértik azonban. Ne rejtse véka alá ezt sem!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: