2018-09-12 05:19:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Figyelme elsősorban az anyagiakra terelődik

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold estig még a Mérleg jegyében marad. Fortuna istennő a kegyeibe fogadja, próbálja ki a szerencséjét egy lottószelvénnyel. A munkahelyén sok elismerést tud kivívni magának, csak ne aprózza el magát, hagyjon időt mindenre, ne kapkodjon el semmit.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ez a nap nyugtalannak látszik, a Plútó kellemetlen kapcsolatban lesz a Holddal. Ma ne várjon könnyű sikereket! Ha nem érinti valami személyesen, maradjon ki a veszekedésekből, most könnyen elragadják az indulatai.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében marad estig, és kreatív erőket szabadít fel. Ha kap egy kis játékteret, nagyszerű javaslatok fognak eszébe jutni. Csak ne legyen annyira türelmetlen, mert ezzel veszélyezteti a megszolgált sikert.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz már a Skorpió jegyébe lépett, ez önt meglehetősen szenvedélyessé teszi. Rámenősebb lesz a szokásosnál, és könnyebben ismerkedik, mint máskor. Sok flörtben lehet része!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Egy apró semmiség miatt indulatossá válik, amit mások nehezen értenek meg. Ráadásul dühében olyasmi hagyja el a száját, amit később megbán, és emiatt kellemetlenségei is támadnak. Sajnos vannak ilyen balszerencsés napok. Hamarosan azonban önre mosolyog a szerencse.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem árt az óvatosság, mert hajlamos lesz a könnyelmű döntésekre. Olyan dolgokba is belemegy, amelyeket máskor biztosan nem tenne meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rendkívüli elszántságot, erőt és akaratot érez magában. Szeretné maga javára fordítani a szerencse kerekét, hogy jobbá tehesse saját sorsát. Elképzelései helyesek, és minden bizonnyal siker koronázza erőfeszítéseit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz az ön jegyébe lépett. Most örül annak, hogy korábban meghozott egy jó döntést, aminek végre élvezheti a következményét. Figyelme elsősorban az anyagiakra terelődik. Szerencséje van, mert vágyait jó eséllyel valóra tudja váltani.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Munkájában most nem találja meg az örömöt, mert környezete hozzáállásával nincs tisztában. Ne kerülgesse a témát, beszéljen velük őszintén, így elnyerheti támogatásukat.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében jár, ez kedvez önnek. Sok feladatot kell ellátnia, és ez kedvére van. Minden egybevág elképzeléseivel. Valami, amire nagyon vágyik, most elérhető közelségbe kerül. Egy illető felkelti érdeklődését. Kezdeményezzen!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Azt tervezi, hogy felkeresi távolban élő ismerősét, talán mert azt reméli, hogy munkalehetőségek is vannak arrafelé. Ha elkötelezi magát valami mellett, nagyobb rá az esély, hogy az elképzelés úgy sikerül, mint szeretné.


Halak: II. 19. - III. 20.
Nagy ambícióval lát feladatához, eredeti elgondolásai vannak. Valaki megpróbálja elcsábítani. Ön kedveli is az illetőt, de inkább egyenes, őszinte kapcsolatra vágyik. A csillagok segítik, hogy elképzelései szerint alakuljanak az események.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: