2017-02-25 07:58:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ez a nap a feltöltődésről szól

Napi horoszkóp február 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Áldozza a napot az édes semmittevésnek! Ma úgyis nehezen kényszeríti magát munkára, ne is kínlódjon ezzel! Az este kedvez a társasági összejöveteleknek, házibuliknak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne mérgelődjön sokat, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezte. Hagyja, hogy a párja, vagy a családtagjai tervezzék meg a mai napot! Ha hátralép egyet, és úgy szemléli az eseményeket, ráébredhet, hogy igazán elégedett lehet az életével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Pihenésre van szüksége, mert kimerítő hetet tudhat maga mögött. Egy barátja a telefonhívásával alaposan felbosszantja, talán olyasmibe is beleüti az orrát az illető, amihez semmi köze nincs.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A testi kimerültségét egy hosszú fürdőzéssel tudná orvosolni. Ha teheti, menjen el egy gőzfürdőbe, vagy uszodába, de ha otthon vesz egy illatos habfürdőt, az is jó kedvre hangolja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fáradt és kedvetlen lehet. Ne rontsa tovább a hangulatát azzal, hogy olyasmi miatt aggodalmaskodik, amin változtatni nem tud, és amiről nem is tehet… Találkozzon inkább a barátaival!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében jár, ön ma nagyon kreatív és találékony. Apróságokkal sikerül az otthonát széppé tenni, és erre büszke is lehet. Este visszavonultságra és nyugalomra van szüksége, próbáljon ki egy új receptet, főzzön együtt a párjával!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha ön egyedülálló, akkor ma este menjen társaságba, egy szórakozóhelyen megismerkedhet valakivel, aki őszintén lenyűgözi. Legyen egy kicsit merész, kezdeményezzen nyugodtan! Ha párkapcsolatban él, akkor itt lenne az ideje egy kettesben eltöltött, romantikus estének!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne sajnáljon magától egy kis kényeztetést! Hagyja maga mögött a problémákat, ráér megoldani őket hétfőn is. Próbáljon ki egy süteményreceptet, kortyolgasson el egy pohár bort – ez a nap a feltöltődésre való!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Találkozhat egy régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál – ezek valamiképpen érintik az ön életét is. Felvillanyozva megy haza a találkozóról! Az estét töltse otthon, aludja ki magát végre!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma annyira érzékeny, hogy egy ártatlan megjegyzés is komoly sebet ejt a lelkén. Ne gerjesszen feleslegesen konfliktusokat! Délután valaki meglepő hírt mesél Önnek, talán elsőre el sem tudja hinni… Az estét töltse a kedvesével.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bár a magánéleti ügyei jól alakulnak, mégis mindig elégedetlenkedik valakivel. Ne tegye, mert igazán szerencsésnek érezheti magát. Az állandó zsörtölődéssel viszont komolyan magára haragíthatja a párját…

Halak: II. 19. - III. 20.
Most nem próba-szerencse alapon kell megoldani a feladatait, szisztematikusan fogjon a dologhoz. A csillagok azt jelzik, hogy nehéz fába vágja a fejszéjét, de most annyira kitartó, hogy sikerrel jár.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: