2017-06-02 08:44:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Érzékenyen érinti a pontatlanság

Napi horoszkóp június 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kedvezőtlen fényszögben áll a Szaturnusszal, emiatt ma nehezebben megy a munka. Ne is gyötörje ma magát feleslegesen, ha megteheti, akkor menjen haza hamarabb, vagy vegyen ki fél nap szabadságot. Meglepetések is érhetik, és nem biztos, hogy ezek pozitív fordulatok lesznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyének végén áll. Most kell biztosítania mindazt, amije van, és szilárdan meg kell tartania – igaz ez szó szerint, az értékeire, de átvitt értelemben is, a párkapcsolatára, szeretteire, barátságaira. Hívja fel ma azokat, akik fontosak önnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma pontosan jegyezze fel, hogy kinek kell telefonálnia, mert információkat kell gyűjtenie. Önnek kiváló a memóriája, könnyen meg tud jegyezni neveket és tényeket, és ez ma nagyon jól jöhet önnek! Pénzügyi kérdésekben nyugodtan támaszkodjon a kedvesére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Mintha eltörölnék azokat a problémákat, amiken eddig rágódott, holott az élete a régi, csak a hozzáállása változott! Örüljön ennek a szép napnak, és vonja le a helyzet tanulságait.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A sikerei egyesekben sajnos nem csodálatot, hanem irigységet ébreszt. Ha a válasza minderre néhány kedves szó, és nem a visszavágás, akkor mindent megfordíthat, az ellenségeiből barátok lesznek!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nem annyira jó a hangulata, gyengébbnek érezheti magát. Ügyeljen ezért az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. Este élvezheti az édes semmittevést, ne szervezzen semmilyen programot!

Mérleg: IX. 23. - X. 22. A Hold közeledik a Mérleg jegyéhez. Olyan hírt kap, ami nagyon fontos lesz önnek. Jó a motivációja, és másokat is tud lelkesíteni, ezt pedig a főnöke is díjazza. Az estét töltse baráti társaságban!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most különösen érzékenyen érinti önt a pontatlanság, a hanyagság és a slamposság is. Ne legyen ennyire szigorú! Nem érdemes ilyen apróságokon összeveszni a családtagjaival!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nagyon sok feladat nyomja az ön vállát. Meg kell tanulnia nemet mondani a jelentéktelen dolgokra. Az este már jó hangulatban éri, szervezze meg a hétvége programjait! Egy váratlan hívás izgatottá teheti.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Tanácstalan lehet egy családi ellentét kezelésében. Akkor járna el helyesen, ha kívülállóként tudná elemezni az eseményeket. Ekkor ugyanis könnyedén észrevenné a békéltetés lehetőségeit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Hatalmas lelkesedést és szerencsés ötleteket sugallnak a bolygók. Ön ma az érdeklődés középpontjába kerül, bármerre jár. Remekül tud vásárolni, mindenhez jó áron juthat hozzá. Fogadjon el egy fontos meghívást, vidám szórakozásnak ígérkezik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bátran mondja ki véleményét, különösen, ha több anyagi elismerést remél. Amennyiben megállapodást kíván kötni, legyen nagyon körültekintő. Este kellemes órákat tölthet a kedvesével.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: