2020-06-26 08:08:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Érdemes áttekinteni pénzügyeit, és beiktatni néhány takarékossági rendszabályt

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A változatosság meglehetősen fontos önnek, keressen olyan elfoglaltságot, amely kielégíti a kíváncsiságát. Testét, lelkét egyaránt edzeni kell, ennek hiányában nyugtalanná válik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hangulata ma romantikus és nosztalgikus, szerettei javaslatait szívesen fogadja, félreteszi az aggodalmaskodást, és elengedi magát. A kettesben eltöltött vacsora nagy örömére szolgálhat, köszönheti ezt a Vénusz és a Hold közötti fényszögnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma különösen vonzó lehet a másik nem irányába, ebből következően rengeteg élményben lehet része. Nem árt azonban az óvatosság, mivel az érzelmi feszültség váratlan konfliktusokat és problémákat okozhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Mivel a Hold a Szűz jegyében helyezkedik el, ma ön fecsegéssel leplezi az idegeskedését vagy a nyugtalanságát, szerencsére ezen segít a Vénusz fényszöge, mert indulatok helyett meleg baráti szeretettel közeledik embertársai felé.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Személyes jellegű problémák kerülnek előtérbe, talán egy családtagjával való konfliktusa okoz sok fejtörést. A befektetési lehetőségekkel legyen nagyon óvatos. Fontos munkáit vegye előre, ne halogassa azokat!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Amit eltervezett, talán nem is olyan vad, mint gondolja, higgyen benne, és próbálja megvalósítani. Romantikus hangulat lengi körül szerelmi életét és egyébként is minden kapcsolata kedvezően alakul. Olyan emberekkel ismerkedik meg, akik később nagy segítségére lesznek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma teljesen képes azonosulni mások problémáival, és azonnal tud reagálni rájuk. Ez egy kitűnő adottsága egyébként is, de ma különösen erős. Könnyedén meg is nyugtathat bárkit.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagyvonalú, bőkezű volt az utóbbi időben, ha barátairól vagy hozzátartozóiról volt szó. Érdemes áttekinteni pénzügyeit, és beiktatni néhány takarékossági rendszabályt. Ha elég figyelmet és időt szentel most mások meghallgatására, akkor jó nap lehet a döntések meghozatalára, vagy tervezésekhez, tárgyalásokhoz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Több érdekes eseményt tartogat a mai nap. Fel van pörögve, apróbb gondok nem tudják kihozni a sodrából. Lehet, hogy egy nagyobb váltás előtt áll.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megtörténhet, hogy nem a saját hibája miatt kerül bizonyos hatóságokkal összetűzésbe. Egy befektetés kezdetben aranybányának tűnt, de már távolról sem az. Keressen megbízhatóbb lehetőséget, az sem baj, ha kevesebbet profitál.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkában a feladatait ma igen gyorsan elvégzi, segítségére van ebben a Merkúr és az Uránusz kiváló fényszöge. Olyan megoldásokat talál ki, mellyel munkáját lerövidítheti és élvezheti a fennmaradó szabadidejét.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ezen a nyáron a szerelem lángja többször is váratlanul lobbanhat fel a szívében. Meglévő kapcsolatára veszélyt az a harmadik személy jelenthet, akire az ön társa mindig is féltékenykedett – nem is alaptalanul...

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: