2019-11-28 08:19:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Enyhén küzdelmes lehet ez a mai nap

Napi horoszkóp november 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr és a Mars is az ön nyolcadik sorsterületén halad át, ha megbeszélése, tárgyalása van, akkor a feltételeket ön diktálhatja. Anyagilag nagyon előnyös nap, ha szerződést köt, még a délelőtti órákban tegye meg, mert után a Hold üres járatban lesz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók jelzése szerint egy különleges emberrel ismerkedhet meg, a Föld-elemben járó planéták biztosítják, hogy a viszonyból tartós kapcsolat lesz!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr nagyon jó helyzetben van a horoszkópjában, ha volt is valamilyen kisebb betegsége, az már a múlté, ha volt munkahelyi problémája, az is szépen elsimult.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Bak jegyében jár, a hetedik sorsterületen, trigonban az Uránusztól. Ez arra enged következtetni, hogy ön váratlanul megismerkedhet valakivel, aki iránt azonnal szenvedélyes szerelmet érez. Lehet, hogy a barátai mutatják be ezt a különleges figurát, így még nagyobb a bizalom.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön most a munka hőse, sorban veheti át a felkéréseket, olyan hírneve van munkájában, hogy mindenki önnel szeretne dolgozni. Jobbnál- jobb ajánlatokkal keresik meg. Eközben a családjáról sem feledkezik meg, már az ünnepek programját szervezi.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Neptunusz közötti fényszög most kissé megnehezíti az ön számára a döntéseket. Nehezen kap másoktól szilárd válaszokat, és most túl könnyen félrevezethető állapotban van.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden együtt van most ahhoz, hogy a kiválasztott otthont megvegye vagy kibérelje. A mai napon a csillagok teljesen hibátlanul állnak, segítik önt, hogy ezt a komoly ügyletet nyélbe üsse.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szokásosnál jobban tudja érvényesíteni az érdekeit, rengeteg energia áll rendelkezésére ahhoz, hogy megvalósítsa terveit. Enyhén küzdelmes lehet ez a mai nap, de ön ezt most fél kézzel is megoldja.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A pénzügyi biztonság, a jó dolgok élvezete most igazán fontos önnek, bár az egyszerű dolgokban is örömét leli. A munkájában hatékony, dicséretet is kaphat a főnökeitől.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Vénusz az első sorsterületén halad át, szervezzen baráti találkozót. Egy új romantikus kapcsolat is kezdődhet most az életében.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön tizenkettedik sorsterületén öt planéta tornyosul, ön nem szeretne ma kilépni a lakásából, sokkal jobban szeretne elvonulni a világtól. Ez azért mégsem egészen így alakul, megtalálja önt egy régi ismerőse. A találkozás szép lesz és örömteli!


Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön tizenegyedik sorsterületén öt planéta áll: buli-buli hátán, annyi meghívása van, hogy azt sem tudja, melyiket válassza. Élvezze ki, hogy ön most ilyen népszerű!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: