2019-01-20 05:37:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Emlékezetes nap lehet ez a mai!

Napi horoszkóp január 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Közeledünk az Oroszlán-teliholdhoz, ennek már ma is érezheti hatását. Talán ingerültebb a szokásosnál, de ha képes megnyugodni, átláthat sok összefüggést az életében. Ma csak olyan emberekkel foglalkozzon, akik igazán megérdemlik ezt, mint a család és a barátok.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Kellemetlen fényszögek látszanak az ön anyagi javakat jelző sorsterületén. Ma lesz ideje az összes számlát átellenőrizni, mert lehetséges, hogy többnek lejárt a befizetési határideje. Rendezze anyagi helyzetét.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Jupiter a hízás, a Vénusz pedig az élvezetek bolygója áll szemben az Ikrek jegyével. Kerülnie kellene a zsíros és hizlaló ételeket, és főleg az alkoholt. Ezek helyett fogyasszon inkább minél több zöldséget, gyümölcsöt.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold uralmi helyzetében van a Rák jegyében és kapcsolódik a Merkúrhoz. Ez azt jelenti, hogy a mai napot inkább szánja a fiataloknak, gyermekeknek, főleg a rokonságban. Jól fognak szórakozni.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A legfontosabb jó hatású bolygók segítik önt abban, hogy ez a vasárnap úgy teljen, ahogy kell. Ha teheti tegye félre a telefonját, és ne hagyja magukat zavarni a pihenésben.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz jegyének uralkodó bolygója a legjobb fényszöget veti ide. Végre azt tehet, amit szeretne, úgy töltheti a napját, ahogy mindig is vágyott rá. Akár egyedül, olvashat, tévézhet, vagy akár nagy sétát tehet az erdőben.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán bosszanthatja a hír, hogy kollégája, beosztottja, holnap nem tud bemenni dolgozni, mert megbetegedett. Szerencsére hamar fel fog épülni, a helyettesítés meg önnek is jól jöhet a későbbiek folyamán.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A legjobb fényszögeket kapja a Skorpió jegye. Itt az ideje annak, hogy új barátokkal is megismerkedjen. Emlékezetes nap lehet ez a mai!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lehetséges, hogy ma keresztelő ünnepségre hívják. Feltétlenül fogadja el, a templom meghitt hangulata önre is jó hatással lesz.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap már készülődik a Vízöntő jegyébe. Természetesen önnek ma sem hullik ölébe csak úgy semmi. Lépjen mielőbb a tettek mezejére, ne várjon sokáig, ha komoly tervei vannak.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Szép napra számíthat. A pletykás ismerősökkel azonban vigyázzon, jobb, ha nem árul el nekik magáról bizalmas információkat.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Neptunusz végre több segítséget kap. Pihenje ki alaposan magát, mert holnaptól nagyobb feladatot róhatnak önre, és sokkal többet kell dolgoznia. Most nem hibázhat egy kicsit sem.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: