2017-10-05 07:32:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Élvezze az új kezdetet

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében jár, a bolygók szárnyakat adnak önnek. Egészen közel érzi majd magát a kedveséhez, és a válság, ami nemrég még felemésztette az energiáit, már a múlté. Ha még egyedülálló, most megismerkedhet a nagy Ő-vel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A hivatalos intézni valókat mára időzítse, mert most elégedett lehet a dolgok alakulásával. Sok mindent mozgásba tud hozni és ragyogóan érzi majd magát. A kiegyensúlyozottságának hála, ösztönösen megtalálja a módját annak, hogy mindenkit elégedetté tegyen a környezetében, és könnyedén feloldja a konfliktusokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Hivatás, üzlet és sok elintézni való áll most a cetlijén. Mivel az Uránusz és a Jupiter sok ötletet ad, váratlan, szerencsés véletlenekre is számíthat. A szerelemben sem kell visszafognia magát: valaki már régóta figyeli a környezetéből, és arra vágyik, hogy végre ön is észrevegye őt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez a terhelhetőségét teszi próbára. Szerencsére jól veszi az akadályokat, egyszerűen semmi sem tudja kihozni majd a béketűrésből.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai lehet a szerencsenapja! Jobbnál jobb ötletek jutnak majd eszébe. Ha ön egyedülálló, akkor ma közel kerülhet valakihez, akivel nagyon gyorsan alakulnak a dolgai...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Használja ki a pozitív kisugárzását, és semmiképpen se gubózzon be otthon, mert most óriási az esélye annak, hogy megismerkedjen valakivel, akivel feledhetetlen pillanatokat élhet át, sőt, még ennél is több lehet a dologból!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bármibe is kezd, most bízhat a sikerben! A pénzügyekkel viszont továbbra is legyen óvatos, mert könnyelművé tehetik a bolygók.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez erősíti önt, de mégsem elegendő ok arra, hogy fölényeskedően viselkedjen másokkal. Sok ellenérzést szülhet a nagyképűsége! A régi viták okozta sérülések gyorsan gyógyulnak, adja át magát ennek a folyamatnak, és élvezze az új kezdeteket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha most örömet szerez a kedvesének, cserébe ön is sok törődést és figyelmességet kap tőle. A régi gondokat mintha elfújta volna a szél... Ha még egyedülálló, nyugodtan flörtöljön: ma olyan felszabadult lesz, amilyennek csak ritkán érzi magát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne sürgessen most semmiféle változást, se a maga, se a mások életében, a váratlan események úgyis megtörténnek maguktól is... Minden információt fogadjon kritikusan, mert ma könnyen megeshet, hogy félretájékoztatják!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, hogy azok a dolgok, melyek korábban könnyedén megoldódtak, most különleges erőfeszítést igényelnek. Ráadásul nemcsak az energiája kevés ahhoz, hogy időben elkezdjen intézkedni, de valójában kedve sincs hozzá...

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez az időszak a legkevésbé sem alkalmas arra, hogy a lehetőségeit kihasználhassa, játsszon, kockáztasson, vagy utazzon. Maradjon a saját biztonságos közegében. Este egy beszélgetés során fontos dolgok látnak napvilágot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: