2019-02-26 06:01:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Boldog és melegséggel teli napra számíthat

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Jó kapcsolatot tud tartani a környezetében lévő emberekkel, amelyek megkönnyítik előbbre jutását. Néhány aprósággal ajándékozza meg magát, jobb lesz a közérzete!

 

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Egy hirtelen pénzügyi tranzakció most éppúgy hasznot, mint veszteséget is jelenthet. Nem biztos, hogy egy mai baráti ajánlat egyértelműen javára válik. Sok múlik az önismeretén. Azért a pénzügyeket illetően inkább ne ma döntsön.

 

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében marad, és egy keveset elvesz az energiájából. Hamarabb elfárad, és szívesen hagy mindent félbe. Na de nem baj, nem mindig kell száz százalékot teljesíteni. Este kreatív fázisa lesz. Kedvet kap barkácsolni, festeni, vagy valami hasonlót csinálni.

 

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A mai napon a Skorpión áthaladó Hold következtében az érzelmi kérdések kerülhetnek leginkább előtérbe. Az anyagi szempontok ehhez képest háttérbe szorulnak. És igaza van: van, ami minden pénznél többet ér. Ahhoz ragaszkodjon!

 

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pénzügyeket illető döntéseket kell ma hoznia. Próbáljon meg racionális maradni, és kerülje a felesleges illúziókat! Éppen ezért jobb, ha a hiteleket egészen elkerüli, hacsak nem feltétlenül szükséges, hogy felvegyen.

 

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Sikerélményben lehet része, aminek köszönhetően lelke szárnyalni kezd. Ön érzékeny típus, sokat számít önnek, hogy kap-e pozitív visszajelzéseket. Ha ráadásul olyan személytől kapja, aki kedves a szívének, az még inspirálóbb. Jó megoldást találhat egy kollégájával vagy a kedvesével fennálló közös probléma megoldására.

 

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kedden a Hold a Skorpió jegyében marad. Ma anyagi ügyeit tudja tisztázni. Jól teszi, ha tanácsot kér egy szakembertől. Hivatásában érdekes javaslatokkal áll elő, amiket először a fiókba süllyesztenek, de később előveszik azokat.

 

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Boldog és melegséggel teli napra számíthat. A kedvesével régi érzéseket élhet át újra: mintha csak megállt volna az idő. Ne bízzon semmit a véletlenre, vigye el őt egy régi kedves helyükre!

 

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Lenne egy megbeszélt találkozója, de hiába várja a másikat, vagy egy kedvesével folytatott kellemes beszélgetés váratlanul veszekedésbe torkollik. Ma egyszerűen nincs elég jó hangulatban ahhoz, hogy elviselje a bosszúságokat.

 

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma úgy arathat újra sikert, ha nagyon gyorsan tud dönteni, és nem hagy mást érvényesülni. Most némi makacsság sem árt. Úgyis hajlama van erre.

 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nem mennek olyan gyorsan a dolgok, mint ahogyan szeretné, de nem is kell mindig teljes gázt adnia. A Hold-energia a Skorpió jegyében meg akarja mutatni önnek, hogy higgadtsággal gyakran gyorsabban elérheti célját. Este már feltétlenül nyugalomra van szüksége. Olvasson egy könyvet, és hallgassa a kedvenc zenéit!

 

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Kellemetlenül érintheti, ha valaki anyagi szívességet kér öntől ma. Ha azonban nem túl nagy a kért összeg, ne tagadja meg. Többet segíthet vele, mint amekkora kára önnek származhat az időleges hiányából.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: