2020-01-25 08:11:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Bátornak érzi magát, szívesen próbál ki új dolgokat

Napi horoszkóp január 25-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars szextilt alkot a Merkúrral, ez jelzi, hogy ismét rengeteg energiával rendelkezik. Kiváló időszak mindenféle szellemi tevékenységre. Egészséges, pozitív hozzáállása minden törekvésében segíti, megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést, így kedvező benyomást kelt másokban.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Alkotókészsége erőteljes lendületet vesz, de ezt nem egy asztalnál ülve, szellemi síkon akarja kiélni. A jelenlegi konstelláció a Vénusz és a Mars között fizikai értelemben vett alkotásra készteti. Szexuális vágyai is igen erőteljesek, ez a tranzit jelezhet egy új szerelmi kapcsolatot, amely azonnali beteljesülést kíván.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr és a Mars közötti szextil felgyorsítja az elméjét és erős céltudatossággal ajándékozza meg. Bármi, amibe ma kezd bele, sikeres lesz hosszú távon!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold konjunkcióban áll a Merkúrral, ez rengeteg érzelmet és ingadozó hangulatot teremt. Szívesen nosztalgiázik és beszélget az emlékeiről. Fontos döntések meghozatalára azonban nem alkalmas időpont a mai.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A hetedik sorsterületén tartózkodik a Nap, a Hold és a Merkúr, ez az energia alkalmas arra, hogy megossza az érzéseit másokkal, mély beszélgetésekben lehet része. A bolygók elhomályosítják a tisztánlátását, kerülje a nagy horderejű döntéseket a mai napon.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most nagyon közvetlen és őszinte, ezért alkalmas a mai nap bármilyen családi vagy párkapcsolati beszélgetésre, mikor is tisztázhatják az esetleges félreértéseket. Menjen ma el sportolni is, mert a feszültséget így vezetheti le a legjobban.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ötödik sorsterületén halad át a Nap és a Hold-Merkúr konjunkció, ez egy nagyon szórakoztató nap lesz, végre szeretteivel lehet, izgalmas programokat tervezhetnek. Mindenképpen mozduljanak ki a négy fal közül!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Mars szextilt alkot egymással, ez egy nagyon érzelemdús fényszög. Bátornak érzi magát, szívesen próbál ki új dolgokat. Az otthonában is teljes a harmónia, szép estét tölt a családtagjaival.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az első sorsterületén tartózkodó Mars a Holddal szextilt alkot, ez lelkesedést kölcsönöz a játéknak vagy a munkának. A mai napot társaságban tölti, népszerűsége növekszik, ami erős vonzerejének is köszönhető. Az intimitásvágya a szokásosnál erősebb.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön ugyan most nagy valószínűséggel társaságban tölti a napot, a szomszédokkal vagy rokonaival találkozik, de ez nem akadályozza meg abban, hogy gondolatait az üzlet kösse le. Három planéta tartózkodik a második sorsterületén, ha nincs is abban a helyzetben, hogy üzleteket kössön, remek, szikrázó ötleteit vesse papírra!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az első sorsterületén tartózkodik a Nap és a Hold-Merkúr konjunkciója, ma ön mindenképpen a reflektorfényben van, nagyon hatékonyan tud kommunikálni, alig tudja kordában tartani sziporkázó hajlamát. Elképzelhető egy rövidebb utazás is a hétvégén.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Vénusz az első sorsterületén fényszögben a Neptunusszal mély érzelmeket biztosít, bár ez az ön alaptermészete is. A Mars helyzete sajnos csalódásra utal. Ha most ismerkedik meg valakivel, fogja fel könnyedén a dolgot!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: