2012-04-23 07:58:21• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Skorpió - Az ármányos nők behálózzák életét

Napi horoszkóp április 23-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


Küzdelmes nap áll ön előtt, és ez megviseli az idegeit. Ön mostanában minden erejével a változásra, és a megújulásra törekszik. Ezt pedig csak harc árán lehet megszerezni. Az sem megoldás, hogy minden nehézséget magára vállal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Mozgékony és kreatív, ráadásul ma bárkivel harcba száll, hogy a céljait elérje. Kicsit próbálja meg gyakorolni a megértés és beleélés művészetét. Többre megy, mintha csak a saját igazát hangoztatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre szép nap előtt áll. Az élet minden területén szerencsés lehet, és végre jól érezheti magát. Persze ez azon is múlik, hogy végre ne csak a múlton keseregjen. Ha a múlton kesereg, akkor nehéz lesz áthangolnia a lelkét a jóra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A társkapcsolatban felhős napok következnek: de termékenyítő lehet az eső, ezt ne feledje. Sok mindent meg kell beszélniük, és ehhez bizony a vitatkozás elengedhetetlen. A lényeg a hangnem, és az, hogy a végén mindig kibéküljenek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy látszik, tavasszal lehet a legforróbban szeretni. A tavaszi szerelem ráadásul mintha immunerősítő hatással is bírna. Azt hitte, az ön szívét már nem perzselhetik meg, s rá kell döbbennie: ennek az érzésnek nincs időérzéke.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csodás ötlettel lepheti meg a barátait. Nagyon kreatív, kár lenne ezt a napot robotos munkára pazarolnia. Persze, ami halaszthatatlan, annak meg kell lenni, de hagyjon magának időt az alkotásra is. A gépek ma nem jó szolgák.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Meggyűlhet a baja a számítógépekkel, telefonokkal, s mindenféle elektromos eszközökkel. A társalgás sem megy úgy ma, mint máskor. Figyeljen oda jobban a jelekre! Nem minden szavakban mondatik ki, ami fontos. Ez még nem babonaság.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ármányos nők behálózzák életét. Az okot talán ők maguk sem tudják. Vannak emberek, akiknek minden információ fegyver és manipulációs eszköz. Legyen hát óvatos, hogy kinek fedi fel a titkait. Legyen most is bölcsen hallgatag!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Szívügyekben a legkülönösebb hatások érhetik. Talán értetlenül áll a sors előtt, de a végén jól fogja értékelni a történteket. Valószínűleg nem tart soká, de nyomot hagy önben, és talán szükséges lépcsője is lelki fejlődésének.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Rosszkedvű és sértődékeny hangulatában van már megint. Pedig nem kellene elkeserednie azért, ha nem mindenki osztozik az ön csodálatában. Vannak, akiknek nem tetszik művészete, stílusa, előadásmódja. Nem baj. Ön ettől egyéni. Csak a sablon lehet általánosan elfogadott.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Habár úgy vág neki a napnak, hogy csak átvészelni akarja valahogy, mégis jobb, ha megpróbál pozitívan hozzáállni az önre váró megpróbáltatásoknak. Az nem megoldás, hogy mindig csak menekül. Egyszer le kell horgonyoznia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ezt a napot a sorsra bízhatja. Nem mintha nem lenne amúgy is Lachesis kezeiben, de most jót is remélhet tőle. Az események magukkal ragadják, talán elsőre úgy tűnhet, vesztére. De ami veszélyesnek tűnt, arról kiderülhet, hogy jó!

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: