2017-01-08 09:41:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Át kellene gondolnia házasságát

Napi horoszkóp január 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz a Kos jegyéből adja a fényszöget. Lehetséges, hogy Ön nem ért egyet valamiben a kedvesével, de ez nem terjedhet odáig, hogy ártson az Önök kapcsolatának, semminek sem szabad változnia. Mindannyian különbözünk a másik embertől, de akit szeretünk, úgy kell elfogadnunk, ahogy van.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma sok ember nem teheti azt, amihez kedve lenne. De Ön kivétel ez alól, ugyanis a Hold a Bika jegyében áll, és jó fényszögben. Most olyan dolgok is jól sikerülnek, amihez máskor hozzá sem fogott volna.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója, a Merkúr a Nyilas jegyében áll, szemben Önnel, de hátráló mozgásában látszik még. Olyan telefonhívást kap, amiről már régen lemondott, de most is nagyon fog örülni neki. Vegye figyelembe a hallottakat a jövőben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Vénusz a feltételek nélküli Halak jegyében áll. Ma valóban megérezheti a legtisztább, a legigazabb szerelmet. Mutassa ki a kedvesének is, hogy mennyire igényli Ön az őszinte érzelmeket. Töltsék együtt ezt a vasárnap estét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kedveznek a bolygóállások minden gondolatának. Akármivel is töltheti ezt a mai csodálatos napot. A Vénusz az Ön 8. sorsterületének csúcsán áll. Ha úgy érzi, hogy erre vágyik, nyugodtan lustálkodhat akár egész nap az ágyban is. A kedvese tálcán hozza a reggelit, de akár az ebédet is..

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy baráti házaspár felkérheti Önt partijuk megszervezésére. Ám ennek mindenképpen titokban kell maradnia. Ne mondjon nemet, Ön is rendkívül jól fogja érezni magát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma hiába van a Jupiter a Mérleg jegyében, Önnek rengeteg dolga akad. Családi, magánéleti dolgai komoly odafigyelést igényelnek, és mindenhol jelen kellene lennie. A nehéznek tűnő szituációkat is könnyedén meg tudja oldani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz, mint az Ön párkapcsolatának uralkodó bolygója, ma az Ön szerelmi sorsterületén található. Arra inti, hogy át kellene gondolnia a házassággal kapcsolatos problémákat, a kezdetétől a végéig.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében a stabilitást jelzi. Önnek is fontos, hogy támpontot keressen, avagy Ön legyen a háttere másoknak. El kellene döntenie, ki legyen ez a személy, aki megérdemli ezt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bizony, hiába a vasárnap, Önnek mégis üzleti és munkahelyi dolgokról kell beszélgetnie, akár van kedve hozz, akár nincs... Szerencsére a bolygók támogatják Önt mindenben, és a párja sem veszi zokon, ha ma nem csak vele foglalkozik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Önnek mindig vannak jó megérzései, és egy ilyen váratlan megérzés a jó irányba terelheti a mai napot. Tisztán látja a tényeket, csak a következtetések levonása eshet nehezére. Este mindenképpen legyen friss levegőn.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Szaturnusz inti Önt az ég tetejéről arra, hogy vegye komolyabban az életét. Használja a mai estét arra, hogy összeírja mit is szeretne elérni ebben a 2017-es évben. Közben kedvesét is meglepheti egy finom vacsorával.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: