2017-06-06 08:22:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Amit szeretne, most elérheti

Napi horoszkóp június 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnusz jó fényszögben van az Uránusszal. Ez optimistává és bizakodóvá teszi! Ma semmi sem túl sok az ön számára, pedig lesz kihívás bőven a mai nap során…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Skorpió jegyében áll, ez jó hatással van önre, ráadásul a Vénusz az ön jegyében jár. Ma sugárzó, és különlegesen vonzó jelenség lehet! Nem is csoda, ha bárhová megy, a figyelem középpontjába kerülhet. Tegyen rá még egy lapáttal: öltözzön a szokásosnál gondosabban!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nehezére eshet megfelelni az elvárásoknak. Sem a munkahelyén, sem az otthonában nem tűri a szabályokat. Legalább minimálisan törekedjen az udvariasságra, különben jó néhány ellenséget szerezhet magának.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is kell messzi mennie… Azok, akiken eddig keresztülnézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt. Új barátság, de egy új szerelem is szövődhet így!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma frissen és vidáman ébred. A kreatív munkák ma különösen jól mennek önnek, tele lesz jobbnál jobb ötletekkel. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, talán még ünneplésre is lesz oka.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A hangulatát erősen befolyásolják ma a külvilág történései. A bekövetkező hirtelen változásokért hajlamos lehet másokat hibáztatni, pedig valószínűleg nincs konkrét bűnbak. Ne vállaljon többet, mint amennyivel meg is tud birkózni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bizakodóan kezdheti a napot, és sok mindent el tud majd érni. Legjobb időszaka a délelőtt lesz. Ne mulassza el az esélyeit. Jó lesz a hangulata, és egy ötletét nagyon gyorsan meg tudja valósítani.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Valamit szeretne, és ezt most el is érheti, legyen szó egy új sportról, kihívást jelentő munkáról, vagy szerelemről.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pénzügyi kérdések hozzák döntéskényszerbe: legyen okos. Nagy reményei is beteljesülnek hamarosan, de ahhoz előbb meg kell tanulnia a lemondást. Vigyázzon az egészségére, mert emésztési panaszai idővel komollyá válhatnak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok kiadása lehet, de vannak dolgok, amin nem érdemes spórolnia. Ha az otthonáról van szó, akkor különösen semmi sem lehet drága. Még így is előfordulhat, hogy nem tudja minden vágyát beteljesíteni.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez komoly feszültségeket generál, de ezeket ön kiválóan fel tudja oldani. A tárgyalások, szerződéskötés szempontjából kedvező nap lehet a mai, csak nehezére eshet, hogy egyszerre csak egy dologra koncentráljon. Kicsit mérsékelje kávéfogyasztását, és nyugtalanságát fékezze valamilyen sporttal.

Halak: II. 19. - III. 20.
Feszülten és nyugtalanul ébred. Kicsit mérsékelje kávéfogyasztását, és nyugtalanságát fékezze valamilyen sporttal. Egyébként gond nélkül átvészeli ezt a napot, csak ne aggodalmaskodjon annyit.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: