2016-04-01 08:03:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Alkalmas a mai nap az ismerkedésre

Napi horoszkóp április elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Plútóval a Bak jegyében. Érzelmei annyira intenzívek, hogy néha nem is tudja, mit kezdjen velük... Az önben lévő feszültséget próbálja meg sporttal levezetni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Lehet, hogy túlságosan jóindulatúnak tűnik, és megpróbálnak minden hálátlan feladatot, fárasztó tárgyalást az ön nyakába varrni. Családjában sem számíthat segítségre. Vagy fellázad, de ehhez most semmi kedve nem lesz, vagy beadja a derekát...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Bak jegyében jár, a Kos jegyében is több bolygó van. Nyugtalanná teszi önt ez a csillagállás. Sok feladata lenne, de nehezen vesz erőt magán, hogy egyáltalán munkához lásson.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön jegyével szemben áll, és több bolygó is van a Kos jegyében. Ilyenkor gyakran előfordul, hogy az ember téved, mást gondol az embertársairól, és hamis reményeket táplál. A mai napba beprogramozták az égiek a csalódásokat. Ne fogadja el az ígéreteket, ne kössön megállapodásokat!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Kos jegyében áll, nagyon közel az Uránuszhoz, és ez a türelmetlenséget fokozza. Igyekezzen minél óvatosabban, minél lassabban dolgozni, lehetőleg ne kövessen el hibákat. Bosszantó lesz, hogy valaki barátságtalanul viselkedik önnel, de lépjen túl rajta, és végezze el, amit mára eltervezett.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Jupiter viszont kedvezően kapcsolódik a Plútóhoz, igazán szerelmes napnak néz elébe. Délutánra tervezzen be egy nagy sétát. Este sok mindent tud tisztázni a kedvesével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ez nagyon kedvező önnek. Egy délutáni eseményen el kell majd gondolkodnia, de túl sokat ne töprengjen rajta.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Plútó viszont jó fényszögben van a Jupiterrel. A szerelmi energiák most felerősödnek az életében, alkalmas a mai nap az ismerkedésre. Sok bókot fog kapni, ez zavarba hozhatja. Legyen magabiztosabb!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ám a Plútó jó fényszögben van a Jupiterrel. A Szaturnuszhoz a Mars közelít, ez önt meglehetősen veszekedőssé teszi. Kétségei támadnak akár a párjával, akár önmagával szemben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ám a Jupiter jó fényszöget vet a Bak jegyére. Minden úgy történhet, ahogyan ön eltervezte. Délután nagyot léphet előre, és hamar maga mögött tudhatja a feladatokat. Este hívja meg a barátait vacsorára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold már a Vízöntő jegyében áll. A Kos jegye telítve van bolygókkal, és általuk feltöltődhet energiával. Erre most nagy szüksége is van, sok nehézsége adódik ma. A délutánt használja arra, hogy rendet tesz, és kitakarít.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Lehetőleg ne ma hozzon hosszú távú döntéseket. Kicsit kaotikusan alakul a napja, de estére csúcsformában lesz, menjen el szórakozni a barátaival.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: