2017-04-25 07:28:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ajándékba kapja ezt a szép napot

Napi horoszkóp április 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Szaturnusz kedvező kapcsolatban áll egymással: most mindenre tud megoldást találni! Gyakorlatias, de jelentős célokra törekszik és ilyen ütemben el is érheti azokat. Energiáit most ellenőrzése alatt tudja tartani, és be is tudja osztani!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy fontos ügyben sikerül érvényesíteni az akaratát, és ez magabiztossá teszi, most azt is meg meri lépni, amihez eddig nem volt bátorsága! Este szervezzen közös programot a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Néhány apró bosszúságtól eltekintve nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Ha partira hívják, fogadja el a meghívást, ám ha autóval megy, legyen óvatos, és tartsa be a közlekedési szabályokat. Minden téren legyen elővigyázatos!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kételkedhet önmagában és a képességeiben: ne tegye, képes elvégezni a feladatot! Legyen ennek tudatában, és kimért tempóban haladjon előre. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei indokolatlanok voltak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Ne hagyja magát elbátortalanítani, ha nem kap meg mindent, amit szeretne. Legyen inkább rugalmas, és írja át a terveit!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését, emiatt az ön elképzelései is percről percre változnak. Próbáljon megnyugodni, és rendet tenni a gondolatai közt! A kapkodás nem vezet jóra…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben, talán emiatt érzi úgy, hogy ma nincs semmihez sem kedve, sem ereje… Próbálja átvészelni ezt a bolygóállást, és tartson több kisebb szünetet a nap folyamán.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden, amit eltervezett, sikerülni fog! Ha esetleg egyedül van még, jó esélyeket kap arra, hogy megismerkedjen valakivel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az érvei ma még a szkeptikus hallgatóságot is meggyőzik, minden a tervei szerint alakul. Gyakorlatias hozzáállásától és karizmájától szinte ellenállhatatlanná válik, a többiek szívesen átengedik önnek az irányítást! Az ilyen napok sikert és önbizalmat hoznak.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, ha ma dolgoznia kell, biztos lehet benne, hogy nagyon hatékony lesz. Szinte magától fognak megoldódni a dolgok. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy érzi, hogy nincs vesztegetni való ideje, pedig nem sürgeti senki. Egyszerűen csak szeretne minél előbb túl lenni azon, amire már jó ideje készül. Az ön munkatempóját kevesen tudják követni, ezért számítson arra, hogy egyedül marad a feladatokkal.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz még a Halak jegyében áll, ez főleg a szerelem terén hozhat kellemes meglepetéseket. Egy régi hódolója jelentkezhet újra önnél, adjon neki egy esélyt, ne utasítsa le rögtön! Ha párkapcsolatban él, akkor olyan közel tudnak kerülni egymáshoz a kedvesével, mint még soha.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: