2019-12-15 07:33:21• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A váratlan lehetőségek új utat kínálnak önnek

Napi horoszkóp december 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Mivel a Hold a Merkúrtól trigonálva az ön ötödik sorsterületén halad át, nagy igénye van arra, hogy meghallgassák, hogy észrevegyék. Energiái kifelé irányulnak, a kikapcsolódás, a hobbi, a romantika az, amire most vágyik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ez most egy szerencsés nap az életében, kihasználhatja azokat a lehetőségeket, amelyek üdvözítő változásokat hozhatnak, elsodródik minden, ami unalmas és éltettelen.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Minél kevesebb az elvárása, annál nagyobb eredményeket ér el a mai napon, általában ez a haladás periódusa. Lehetséges látni a jövőt és megfontolni annak a forgatókönyvét, ez most a tervkészítések ideje.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Látnia kell a változásokat, és felismerni, hogy jó irányba halad az élete. A mai nap nyugodt, elégedett lelkiállapotot hozhat, jó hangulatban tölti a délutánt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Csupa jó dolgok történnek most önnel, a szokásosnál könnyebb megszerezni a függetlenségét és támogatást nyújthat azoknak is, akik nagyobb szabadságot szeretnének.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétáját, a Merkúrt, a Hold egy trigonnal támogatja. Kiváló alkalom nagy beszélgetésekhez, és akár üzletkötésre is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma optimista kilátással rendelkezik a jövőre. Szerencsés találkozásban lehet része, amely elősegítik céljai elérésében, ez különösen jó nap arra, ha úgy érzi, hogy élete stagnált.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Extra szabadságot fog kapni a sorstól és lehetőséget az új határok felfedezésére. A váratlan lehetőségek új utat kínálnak önnek, és kielégítik a pozitív változások iránti igényét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Érdemes ma kalandvágyónak lennie, és akár kisebb kockázatot is vállalhat bármely területen, mert a siker garantált!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ön jelenpillanatban előre néz, új és izgalmas kérdések foglalkoztatják. Utazás és különféle kultúrák felfedezése lenne az a fajta élmény, amelyre ön most vágyik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Izgalmas lehetőségek nyílnak meg ön előtt és élete kalandosabb lesz, mint valaha. Ez a megfelelő idő a dolgok gyors megtanulására, tapasztalatok révén.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagy az összhang ön és a partnere között, most remekül meg tudnak egyezni olyan kérdésekben is, amelyek miatt – nem is olyan régen – még vita volt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: