2017-05-17 07:47:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A mai nap felszabadulást hozhat az életébe

Napi horoszkóp május 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez nagyon tartózkodóvá teszi önt. Az üzleti életben persze jól jön ez a hidegfejűség, ez a higgadtság, a párkapcsolatban viszont nem… A párja sérelmezi, ha egész este úgy kell kihúzni önből a szót…

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most jó lehetősége adódhat arra, hogy bővítse a bevételeit. Ehhez azonban először is változtatnia kellene a stílusán. Ha szerény, legyen rámenősebb, ha túl erőszakos, legyen taktikusabb! A lényeg a meglepetés.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Annyi ön körül most a változás, annyi a zaklatottság, hogy talán jobb lenne kerülnie a harcot. Ha azt tapasztalja, hogy a környezetében marják egymást, inkább ne avatkozzon be, csak figyeljen!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A levegő tele lesz feszültséggel, nehezen tud koncentrálni és szakértelemmel dolgozni. Ahogy közeledik az este, egyre érzelmesebb lesz. Szervezzen egy romantikus estét, gyújtson gyertyát, és főzzön valami finomat! A párja értékelni fogja a gesztust.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mások kritikus megjegyzéseit hamar személyesnek veszi, sértetten reagál mindenre. Próbáljon meg ellazulni egy kicsit, munka után sétáljon egy nagyot.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A munkahelyi harcoknak akkor válhat áldozatává, ha túlságosan belefolyik, de akkor is, ha nagyon tartózkodó. Ne engedje, hogy elfeledkezzenek önről, de azt se, hogy a személye túlságosan a középpontba kerüljön! Legyen nagyon taktikus!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap egy régi ismeretség felelevenítését hozhatja el az életébe. Talán egészen a gyermekkoráig visszarévedhet az illetővel való találkozása révén. A kellemes emlékek egész nap elkísérik.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap felszabadulást hozhat az életébe. Valami, ami eddig nagy teherként nyomta a vállát, most elillan, ettől szabaddá válhat. Ezzel módja lesz mindjárt arra is, hogy emberi kapcsolatain javítson. Valakivel tisztázhat egy régi konfliktust.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen megértőbb másokkal! Ne ragaszkodjon olyan görcsösen a saját régi kerékvágásaihoz, megrögzült szokásaihoz. Ha eleinte kényelmetlennek tűnik is, valójában jól jár, ha néhány szokásával szakít ma.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Legyen óvatos azokkal az ismerőseivel, akik az utóbbi időben nagyon megváltoztak. Lehetséges, hogy új, nagy tervekkel állnak elő, és a támogatását is kérik. Nem kell mindent megtagadnia, de nézzen utána, biztos-e az az üzlet, amibe bele akarják rángatni?

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
zgalmas nap vár önre. Életének több területén is változásokra számíthat, és ez, még ha jó is, nyugtalanítóan hathat önre.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A mai napon a szokásosnál erősebb kisugárzással, személyes varázzsal ruházzák fel önt a csillagok. Jól teszi, ha használja ezt az erőt, és többet forgolódik társaságban. Ma bárkit meghódíthat.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: