2015-02-08 10:45:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - A forró flört játék a tűzzel

Napi horoszkóp február 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll, Önnel pontosan szemben. Szenvedélyes bonyodalmakra kerülhet sor. Ne veszítse el a fejét, és ne hagyja magát érzelmei által kormányozni. Sajnos a szerelem együtt jár a féltékenységgel, a hatalmi harcokkal, és a veszekedésekkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ezt a napot arra kellene használnia, hogy feltöltődjön energiával. Ne vállaljon sokat még a háztartási munkából sem. Ismét javul a hangulata, menjen akkor is kirándulni, ha esetleg esik az eső. Este is nagyon jót fog tenni egy kiadós séta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Nap már az Önnek nagyon kedves Vízöntő jegyében áll. Ma semmi sem esik nehezére. Szinte átrepülhet ezen a napon, és mindenütt az Ön kedvében fognak járni. Amit a fejébe vesz, azt keresztül is tudja vinni. Ennél szerencsésebben már nem is állhatnának a planéták.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Vénusz és a Mars együttesen próbálják meggyőzni Önt arról, hogy a szerelem a legfontosabb érzés a világon. Bármit is kíván, azt most tálcán kínálja az élet. Nyugodtan lassíthatja a tempót, már mindent elvégzett. A nap nagy részét töltse együtt a kedvesével.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Három bolygó is áll a mások által kezelt pénzügyek területén, Önnek pedig az lesz a fontos, hogy betekintsen a kulisszák mögé, és megértse miről is van szó valójában. A Jupiter felerősíti Önben a beleérző képességet, így ha erre hagyatkozik, igazán sikeres lehet. Délután szervezzen igazi vasárnapot, pihenjen, sétáljon egy nagyot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Ön anyagi javait jelző területen áll a Mérleg jegyében. Ügyeljen arra, hogy minden szavát jól rágja meg, és világosan tárgyaljon, amikor pénzről van szó. A hangulat ma feszültté válhat. Délután lehet, hogy teljes erőbedobással kell belevetnie magát egy munkába, de az eredmény még sem az lesz, amit Ön várt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr már a Vízöntő jegyébe lépet. Alkalmas az időszak arra, hogy információkat gyűjtsön , Önnek fontos dolgokról. Minden lehetőséget tartson nyitva, és pontosan tájékozódjon, mielőtt döntést hozna. A Merkúr és az Uránusz sürgős változtatást követel majd.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold szemben áll az Uránusszal, és ezzel előtérbe helyezi a szenvedélyt és az érzelmeket. A forró flört játék a tűzzel, nem kellene olyan dolgokba belemennie, amit később megbánhatna. Ön sokat tett azért, hogy mások kedveljék, ma,ha teheti, maradjon közömbös.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Végre van ideje jó alaposan kialudnia magát, ez után a legnagyobb nyugalomban intézheti mindennapi tennivalóit. Most jól fognak látszani azok a dolgok, amikkel foglalkoznia kell. Este jól fog esni egy kellemes illatos kádfürdő.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez a nap gyengébben indul, de nem tartogat az Ön számára semmi fenyegetőt, vagy fontosat. Ma igyekezzen minél több időt tölteni a friss levegőn. Ettől éberebbnek fogja érezni magát. Este egyszerre csak Ön lesz a sugárzó középpont, és ezt nagyon fogja élvezni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Ön számára kedves Mérleg jegyében áll. Most nyugodtan végezheti mindazon teendőit, amit Önre bíztak, vagy amivel elmaradásban van. E közben lehetőleg pihenjen is egy kicsit, és szervezzen magának egy szép napot. Este menjen el otthonról, és kössön új ismeretségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Három bolygó is áll a Halak jegyében. Most érezheti is, hogy mi játszódik le az égen. Valami új dolog veszi kezdetét, akkor is, ha nem történik semmi nagyobbnak látszó esemény. Eszébe juthat egy apró ötlet, amiből nagy dolgok születhetnek. Ma éjszaka nagyon figyeljen az álmaira!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: