2019-11-03 08:52:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió – Az életerő szabadon áramlik önben, remek napra számíthat

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett a Vízöntő jegyébe, ez az ön tizenegyes sorsterülete, közben a Vénusszal egy kellemes fényszöget alkot, ilyenkor ön jobban megközelíthető, nyitott az új kapcsolatok indítására. Lehetősége van egy meghívásra, egy kellemes eseményre, nem vad szerelmes viszonyra, de egy izgalmas, kényeztetéssel teli kapcsolatra, éljen a lehetőséggel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma az Vízöntő jegyéből szextilt vet a Nyilas jegyében álló Vénuszra, mindenféle kapcsolatnak kedvez, ön barátságos és ezt mások is viszonozni fogják. Nagyszerű alkalom, hogy kisebb összejövetelt rendezzen, vagy otthonában vidám cseverészést folytasson.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sajnos a sokáig elfojtott konfliktusok a felszínre törhetnek a mai napon. A retrográd Merkúrral lehetősége van reálisan és pragmatikusan megközelíteni a problémáit, ez mindig világos jelzés a sorstól, hogy határozott döntést kell hoznunk a követendő irányról, amikor a Merkúr direktbe fordul.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma a Hold a Vízöntő jegyéből fényszögeli az Uránuszt, ez hoz némi izgalmat az életébe, előfordulhatnak váratlan események, olyanok amelyek, érzelmileg felkavarhatják önt, például heves szerelembeesés követheti ezt a tranzitot, de más meglepetést is tartogathat még önnek ez a nap.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma Mars kvadrát Plútó van az égen, ez elegendő kitartást és ambíciót biztosít önnek a legnehezebb feladatok elvégzéséhez. Megtalálja ilyenkor a leghatékonyabb munkavégzést. Bár a türelem és önfegyelem ilyenkor nem az erőssége, mégis tartós sikereket és gyakorlati eredményeket biztosít önnek ez a fényszög, pénzügyi ügyletekben és ingatlanügyekben.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Merkúr között kialakuló trigon nagy segítséget jelent önnek ma a kommunikációban, remek alkalom kapcsolatainak javítására, mivel érzelmileg könnyen azonosulni tud másokkal.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma egy rövid időre Hold szextil Vénusz lesz az égen, az ön nagy örömére, a Vénusz szeret szórakozni, régi barátokkal tölteni az időt! Minden kapcsolata ilyenkor kellemes és barátságos lesz, és érzelmi emelkedést okoz.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars és Plútó fényszöge lehetővé teheti önnek a sikeres metamorfózist, és ezzel együtt azt is, hogy megmutassa magát a világnak. A Plútó által kínált életerő szabadon áramlik önben, remek napra számíthat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma egy Mars-Jupiter fényszög van az égen, amely rengeteg energiát és kezdeményezést kínál, valamint a nagy siker eléréséhez szükséges kockázatvállalást. Ez egy nagyon vonzó energia, bár kissé durva és tapintatlan. Nagyon magas fordulatszámon pörög, tudatosan fékeznie kell magát.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a Hold kvadrátot alkot az Uránusszal, ez a konstelláció szeret sokkolni, változtatásra sarkall. Szerencsére egy gyors tranzitról van szó, bár arra elég néhány pillanat, hogy megteremtse a ribilliót. Ez nem a kikapcsolódás ideje, mert a sarkon vár valami teljesen új dolog. Ha semmi nem történik, akkor is heves felindulást okozhat, legtöbbször családtagjai iránt érez haragot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma a Hold az Uránusszal kvadrátot alkot, ilyenkor rengeteg radikális energia áramlik keresztül önön, ami vakmerővé teheti önt. Amikor ilyen bátor, akkor gyakran félelmet, kritikát és irigységet vált ki a környezetéből.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma Hold szextil Vénusszal kezdődik a nap, a szeretet, gyengédség, harmónia és barátság jellemzi a reggelt és a délelőttöt. Ez egy jó alkalom a kikapcsolódásra és a szeretteivel való időtöltésre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: