2012-09-02 09:01:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - nehezen jönnek ma össze a dolgok

Napi horoszkóp szeptember 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Érzi már, hogy vágyálmokat kerget: de azért még ne adja fel teljesen. Csak a vágy az, amiből élet születhet. Az akarat azonban kevésbé termékeny, ne csodálkozzon, ha abból nem lesz semmi, amit mélyen nem kíván.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ha eddig nyugodtságot mímelt is, mára megszakad a szerepjátszás. Történhet valami, ami végleg – végre! – kihozza önt a sodrából. Talán ideje is, hogy kiboruljon. Ez a feltétele a tisztázó megújulásnak. A szennyest ki kell mosni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Semmi sem tart örökké: sajnos ez a jó dolgokra is igaz. Valami most elmúlik, és nem csak a nyár. Helyes, ha ezért gyászt érez a szívében. Ahhoz, hogy továbbléphessen el kell engedni valamit. És megbocsátani. Vagy bocsánatot kérni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nehezen jönnek ma össze a dolgok, a reggel is pechesen indul. Talán jobb is, ha nem indul ma messzi útra. Az otthonában is inkább csak a csendes dolgokkal törődjön: olvasás, filmnézés. Abból nem lehet nagy baleset.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.


Ma igen tiszták a gondolatai: sok mindent jobban átlát, ami eddig homályban volt ön előtt. Az elgondolásokat azonban még nem kell, hogy azonnal tett kövesse. A mai nap legyen az érlelődésé, a szemlélődésé. Várjon holnapig!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az események ma újra lendületet vesznek ön körül. Hiába tűnik úgy kívülről, hogy csendben és változás nélkül zajlik az élete. Ön tudja, érzi, hogy belül nagyokat fordul önnek a világ. Fejlődnie, változnia, nőnie kell.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kicsit oldottabb hangulatban lehet ma, bár az ősz eleji búbánata megint kezd úrrá lenni önön. A feladatok ilyenkor mindig megsűrűsödnek, és a kötelezettségei nyomasztóbbnak hatnak, mint máskor. De ez csak a kezdeti nehézség.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A csillagok a tenyerükön hordozzák ma Skorpió jegyűeket – ha lehet ilyen képzavarral fogalmazni. Érzi már, hogy sorsa jóra fordul, és e fordulatért nagy erőkkel ön is mindent megtesz. Ne sodródjon, vegye kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Semmit nem szabad komolyan vennie, csak azt a munkát, amit igazán hivatásának is érez. Ha a jelenlegi foglalkozása nem ilyen, akkor azon sem kell szomorkodnia, ha elveszti. Valahogy vissza kell keverednie az igaz, valós dolgokhoz.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ráférne önre egy kis kikapcsolódás, a nyár elmúlt, és ön még nem pihente ki magát. Sebaj, hosszú, meleg őszt ígérnek, még volna mit bepótolnia. A kesergés, önemésztés helyett engedje el magát! Legalább egy szabad strandig ma is eljuthat.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


A sült galambnak nem szokása, hogy az emberek szájába repüljön. Erre, ha remélte is, most rá kell, hogy döbbenjen. A lehetőségei azonban korántsem múltak el. Járjon utánuk! Minél előbb, annál nagyobb az esély a sikerre!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Folyton ellenségeket keres, és talál ott is, ahol pedig nem lenne oka a félelemre. A feszültségek felesleges szítása helyett, inkább próbálja meg baráttá változtatni a vélt ellenségeket. Az legalább olyan könnyű, mint fordítva.

Napi horoszkóp
(noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: