2012-07-15 10:29:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - ne mindig másban keresse a hibát!

Napi horoszkóp július 15-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Használja ki a szabadidejét egy alapos rendrakásra: az otthont, a háza táját, a környezetét illetően. A nagytakarítás most nem várt eredménnyel járhat. Felfedezhet elveszettnek hitt dolgokat, nem remélt aranytartalékokat.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag persze neki is ellenáll, no de ez csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat magáról. De jól teszi, ha hallgat az illetőre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valami nagyon felzaklató történhet önnel a közeljövőben. Talán szerelmi életében történhet valami változás. Nem kell persze feltétlenül rosszra gondolnia. A változás, habár felkavaró, de nagyon pozitív is lehet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ne mindig másban keresse a hibát, hacsak nem kifejezetten az a célja, hogy tönkremenjenek a kapcsolatai. Az önelemzés, a tükörbenézés most mindennél fontosabb lehet. És hogy legalább önmagának ismerje be, ha hibázott.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy nagyszerű vendégségbe, vagy találkozóra hívhatják a mai napon. Ha nem is fűlik igazán hozzá a foga, akkor is érdemes elfogadnia a meghívást. Amikor ott lesz, már egészen másként látja a dolgokat. Meglátja, élvezni fogja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szánja ezt a napot a családi élete jobbá tételére. Ha lehet, marassza otthon gyermekét, vagy legalább egy pompázatos vacsorával tegye szebbé a napot. A közösen töltött vidám percek összekovácsoló erővel bírnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy vitás ügyeit elrendezze. Talán másként láthat most dolgokat, amik az elmúlt időben csalódást okoztak önnek. Valahogy minden új értelmet nyerhet. Valahogy mélyebbet, mást és jobbat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Anyagi életében végre jó változások történhetnek. S habár az elmúlt időszakban sikerült eladósodnia, most elindulhat a lejtőn felfelé. De élete párjára most is pazarolhat. Vele talán csak az a baj, hogy túlságosan szereti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ne vegyen részt olyan sportokban, amihez nem igazán fűlik a kedve, s ráadásul az ereje sincs meg hozzá. A túlerőltetés most leginkább az izületeit veszélyeztetné. Mértékkel persze minden megengedhető. Ezt a kedvese is meg fogja érteni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Megint magányosnak érezheti magát. A szerettei távol vannak, vagy ha közel is, lélekben mintha távol. Pedig ön is részben tehet arról, hogy a távolság megnőtt. Keljen fel, és döntse le a falakat, amiket önvédelemből emelt.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Munkás nap várja ma is, talán utol sem tudja érni magát. Ne aggódjon, mert estére már másképp fogja látni a dolgokat. Sikerül mindent elintéznie, sőt, többet is, mint amit remélt. Így új lehetőségeket keresve térhet be holnap a munkahelyére is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Fontos változások zajlanak az életében, leginkább az otthonában. Talán megerőltető, ami ön előtt áll, de most semmiképp sem kerülheti el az erőfeszítéseket. Minél jobban ellenáll a sorsnak, annál több lesz a váratlan gondja.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: