2012-08-24 08:51:45• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Rák - le kell szállnia az álmok magasságából

Napi horoszkóp augusztus 24-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most már nem intézheti el egy puszta kézlegyintéssel a tengernyi gondot, mely ön körül felhalmozódott. Sokan, sokféleképpen tudnának segíteni önnek, de ehhez fel kellene keresnie őket. Tegyen így! Induljon el szerencsét próbálni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Megfordul a fejében az környezetváltoztatás szükségessége. Talán el kellene költöznie a mostani helyéről, vagy alaposan át kellene változtatnia az otthonát. A mostani, talán elrendezésében, vagy csak a rossz emlékek miatt negatív.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon jó helyzetben van, minden dolga úgy alakul, ahogyan azt remélte, szerette volna. Mivel ilyen jó a helyzete, talán másoknak is segítségére lehet. A tehetősség nem a felhalmozottban, hanem az továbbadottban mutatkozik meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sajnos néha le kell szállnia az álmok magasságából. Van néhány földiesebb tennivalója. Persze nem baj, hogy világnézete, szemlélete átalakult ott a magasban. Onnan is le kellene hoznia valamit. Legalább volna mit odaadnia valakinek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Változtatnia kellene valamit az életmódján, ha nem akarja, hogy most még csak kezdeti, tűnő problémái nagyobb bajjá nőjék ki magukat. Most egy-két gyakorlatias döntésével sokat lendíthet állapotán. Keressen fel szakorvost!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán van is oka a szomorúságra, ám mégse engedje, hogy folyton a búbánat rágja. A végén jó eséllyel benne ragadhat a kátyúba, és akkor már nehéz lesz átállítania a gondolkodását. A boldogság nem állapot, hanem szemlélet kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szerencsésen alakul a hétvégéje: készüljön rá teljes erőbedobással! Igaz, inkább a családjának tartogat sok jót ez az ön előtt álló, utolsó nyári hétvége, de igyekezzen azt minél jobbá tenni nekik. Meg fogják hálálni önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma találkozhat valakivel, aki hosszú idő után képes lesz elvarázsolni önt. A báj, talán félig-meddig hamisság, de ön szerencsére a vesékbe lát. S amit ott lát, az még tetszetősebb lehet. Talán igazi kincsre lelt?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemes, pihentető napokra számíthat az ön előtt álló hétvégén. Talán még a legvadabb reményei is valóra válnak valamilyen kalandot, vagy látványosságot illetően. Élvezze ki a nyár utolsó, nyugalmas hétvégéjét!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Be kell látnia: az eddigi célkitűzései sorra kudarcot vallottak. Egyrészt túlságosan ragaszkodott valamihez, másrészt mégis folytonosan változtatta a stratégiáit. Egyikben rugalmasabbnak, másikban kitartóbbnak kellene lennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Meglepő tapasztalatai lehetnek egy önhöz közel álló személlyel kapcsolatban. Ha úgy érzi is, hogy mindeddig félreismerte, ne rója ezt fel neki. Az illető talán csak védekezésül mutatta másnak magát, mint amilyen valójában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne gondolja, hogy csakis önnek lehet igaza valamiben. Ön hajlamos az áldozat szerepében tetszelegni, de közben nagyon is uralkodni próbál másokon. Ha folyton szenvedő arcot vág, már az is a másik terrorizálása.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: