2016-04-03 10:21:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Látogassa meg a szüleit

Napi horoszkóp április 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap közelít az Uránuszhoz. Állítsa át a váltókat! Csináljon valami mást és izgalmasat, különben az Uránusz teszi ezt Önnel, de az már nem biztos, hogy maradéktalanul tetszésére szolgál.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Halak jegyében áll, a Jupiter pedig a Szűz jegyében van. Csupa jó dolgokat tartogatnak Önnek a csillagok. Könnyed hangulatban ébred, és örülhet ennek a szép vasárnapnak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre itt van a hét utolsó napja. A bolygók állása miatt kicsit nyugtalanná válhat. Rengeteg ötlet jut az eszébe, de arra vigyázzon, hogy ezek megvalósíthatók legyenek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Látogassa meg a szüleit, egészen biztosan nagyon jól fogják érezni magukat. Este szervezzen programokat a kedvesével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap az Ön 9. sorsterületén áll. A párja rokonságával kellene kiegyeznie. Hívja meg őket ebédre, vagy vacsorára, és tisztázzák a problémás dolgokat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Vénusz viszont Önnel szemben. Ez azt jelzi, hogy most sok pihenésre van szüksége!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold még a Vízöntő jegyében látható. Ez a jegy az Ön horoszkópjában a szórakozások, örömök, kockázatvállalások és gyermekek területére esik. A Hold ide világít, szánjon minél több időt a család gyermekeire.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez pedig az Ön családját jelző sorsterületre esik. Vegye észre, ha neveltetésében gyökerező, idejét múlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják ténykedéseit bizonyos helyzetekben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hold a Vízöntő jegyében áll. Próbálja elkerülni a reflex szerű reakciókat. Most sokkal magabiztosabbá válik, önbizalma megnő.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútótól már távolodik az Uránusz, és a helyzet egyre világosabbá válik. Ma még mindent gondoljon át alaposan. Legyen nagyon óvatos.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ez kellemessé teszi Önnek hét utolsó napját. Foglalkozzon a párkapcsolatával, és legyen nagyon barátságos.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, de készül már a Halak jegyébe és ezzel gondoskodik az Ön jó hangulatáról. Élvezze a mai napot. Felejtse el a problémákat maga körül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: