2016-07-10 01:13:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A szerelmi energiák is felerősödnek az életében!

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez nem fogja Önt különösebben zavarni, hiszen amúgy sincs semmi olyan feladata, ami felelősséggel járna. Ma minden szórakoztatni fogja, ami nem jár különösebb erőfeszítéssel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Rák jegyében áll. Kényeztesse magát egy finom reggelivel a kertben, vagy a teraszon. Este szerelem veszi majd körül.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma tervezzen egy valóban szabad napot, amikor azt csinálhat, amit akar. Ha lehet, töltse egyedül. Délután kezdjen bele a vacsorafőzésbe, és készítsen valami igazán különlegességet. Kedvese nagyon fog örülni ennek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Három jegy is áll a Rák jegyében, ez nagyon kedvez önnek. A szerelmi energiák is felerősödnek az életében!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, igazán kényelmes napnak néz elébe, pihenjen sokat, mert erre komolyan szüksége van. A délutánt töltse az Önnek kedves emberekkel, szüleivel, családjával, barátaival.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold együtt áll a Jupiterrel, ez azt adja Önnek ajándékba, hogy ma annyit alhat, amennyit csak akar. A délutánt töltse a kedvesével, lehetőleg a természetben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll együtt a Jupiterrel. Végre kialhatja magát alaposan. Délután gondolkozzon el azon, hogyan frissíthetné fel a régi kapcsolatait, szervezzen baráti találkozót. Az apró figyelmességeket is észre kellene vennie. Este már szervezheti a következő hét feladatait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz még a Rák jegyében áll. Így a figyelem központjában a családja, de elsősorban a kedvese álljon. Legszívesebben kettesben töltenék az időt, de erre most nem sok lehetősége lesz.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma csak az járjon a fejében, hogyan tudná minél jobban kipihenni magát. A legfontosabb dolga a semmittevés legyen. Csak olyasmivel foglalkozzon, amit nagyon szeret, vagy amire eddig nem volt ideje.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold együtt áll a Jupiterrel a Szűz jegyében. A mai napot ajándékozza a kedvesének. A barátok, és a családi látogatások nélkül, csak neki.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold együtt áll a Jupiterrel. Ma tegye félre a kötelességeket és a házimunkát. Töltse a napot olyan emberek társaságában, akiknek örülni tud.

Halak: II. 19. - III. 20.A Neptunusz sajnos kellemetlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Keresse az életvidám, lendületes barátok társaságát, ők jelentik a igazi és szükséges segítséget, amikor az ember gödörben van.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: