2019-08-05 05:08:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vitákkal kell számolni a családban

Napi horoszkóp augusztus 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars és a Jupiter trigont alkot az égen, ez a legszebb sugárzás, igazán boldog lehet a mai napon! Ehhez nem is kell sok, csak egy baráti ölelés, vagy egy séta a természetben, most tökéletes harmóniában érzi magát a világban.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz-Nap együttállás segít önnek, hogy csupa szeretettel vegye magát körbe, ma csak úgy vonzza az embereket, akikre szüksége van. Most nem állhatja a nyers beszédet, és hajlandó mindent megtenni a béke fenntartásáért.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ez erős nap a pénzügyi forgalomra. A jövedelem, a kereslet és a teljesítmények átgondolásáról szól, hogy hogyan csinálhatná még jobban. A beszélgetések praktikus témákról folynak.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és Plútó helyzete nehézzé teszi a mai napot. Vitákkal kell számolni, hatalmi harcok lehetségesek a családban, és féltékeny, manipulatív viselkedés is jellemző lehet minden félre. Csak a tudatosság segít ilyenkor.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap-Vénusz konjunkció az ön első sorsterületén halad át: ez jó alkalom a randizásra, ha ma kezdődik egy kapcsolata, az hosszú távra fog szólni. Egyébként is jószívű, de most különösen, nagyobb összege adakozhat egy szervezetnek a mai napon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó planétája a Merkúr, kvadrátot alkot a Holddal, az érzelmei befolyásolják ma leginkább, ez pedig feszültséget okoz önben. Ezt az ingerültséget le kellene vezetnie, ennek legjobb módja a kemény munka.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön elő sorsterületén átvonul és közben kvadrátot ad a Szaturnuszra, ma úgy érzi nagyon nehéz önnek más emberekhez csatlakozni. Szomorúságot, keserűséget érezhet, jellemző lehet önre az alacsony önbecsülés is. Fogadja el, amit érez, holnapra már múltidő lesz!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Most önnek nem elég a mindennapos ügyekre pontosítani, az elméje nagyobb kihívások után vágyakozik. Nézzen körül a tanfolyamok, továbbképzések között, hátha talál önnek valót!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Jupiter, az első sorsterületről trigonálja a Napot. Annak ellenére, hogy most nagyon jól érzi magát a bőrében és harmonikus kapcsolata van mindenkivel, elképzelhető, hogy fogja magát és egy hirtelen ötlettől vezérelve elutazik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz az elő sorterületén tranzitál, most van itt a perc, hogy megmutassa ki ön valójában. Ez a bolygóállás az „újjászületés” időszakát jelzi, most lehetősége van mindent újra értelmezni. Fedezze fel saját erejét!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az ön hetedik sorsterületét világítja be több égitest, most nagyobb szüksége van arra, hogy párkapcsolata legyen, mert szüksége van másokra ahhoz, hogy megértse önmagát - a partnere tükröt tart saját felismeréseire.


Halak: II. 19. - III. 20.

Az önbecsülése ma a munkahelyi eredményeitől függ, csak akkor elégedett, ha sikerül minden elvárásnak megfelelnie. Remekül összpontosít a kis dolgokra, precíz és szorgalmas.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: