2017-05-15 09:02:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Vissza kellene fognia kiadásait

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll. Érdekes esetekkel, problémákkal és kihívásokkal találkozhat úgy a munkájában, mint a magánéletében. Ha tiszta helyzetet szeretne teremteni, fogalmazzon világosan és egyértelműen, már ami a párkapcsolatát illeti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki anyagi jellegű szívességet kérhet öntől, ami azért is kellemetlenül érintheti, mert önnek is nehéz most gazdálkodnia. Csak annyit adjon, amit még akkor sem sajnál, ha esetleg nem kapja vissza. Az adakozás nem mindig segítség.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehet, hogy nem túl kellemesen kezdődik a napja, de a tárgyalásai, üzleti ügyei kedvezően zajlanak majd le. Ma alkalma lesz arra, hogy egy bizonyos ügyben a békítő szerepét vállalja, a főnökei előtt pluszpontokat gyűjthet.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jobban vissza kellene fognia a kiadásait. Az utóbbi időben nagyon sokat költött az otthonára, a lakása szépítgetésére. Ez sajnos, bármi szép, nem megtérülő kiadás. Kivéve, ha az energiatakarékosságra is odafigyelt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Talán túlságosan is sokat vár el a kedvesétől, amit ő képtelen teljesíteni. Ha ezeket az óhajait, igényeit folyamatosan az orra alá is dörgöli, akkor nagy eséllyel csak annyit ér el, hogy eltávolítja őt magától.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön általában a nyugalom szobra, ma mégis kijöhet a sodrából. Ha ezt a társának köszönheti, akkor azért felerészben magának is. Miért hagyta, hogy idáig fajuljanak a dolgok? El kellene gondolkodnia bizonyos pénzügyi kérdéseken.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Azt tapasztalja, hogy a partnere egy fontos kérdésben ferdít, félrebeszél, vagy agyonhallgatja a témát… Gyanús önnek a viselkedése! Járjon utána a dolognak, mert nem minden az, aminek látszik!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. A rutinfeladatok fárasztják, nincs meg a kellő türelme, kitartása ezekhez. Ha szerencséje van, akkor kap ma egy kreatív feladatot, mert ezt viszont örömmel elvégzi!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön anyagi javakat jelző sorsterülete felett vonul át. Egy váratlanul felmerülő nagyobb kiadás miatt kell ma mélyebben a pénztárcájába nyúlnia. Ez összefüggésben lehet egy kisebb utazással is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön szívesen dolgozik együtt másokkal, ma viszont ez nem megy gördülékenyen. Folyton félreértések, akadályok, késlekedések nehezítik az előrejutást. Örülni fog, ha végre vége a napnak!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Végre fellélegezhet, mert kevesebb a munkája, mint azt gondolta. Valamelyik kollégája a segítségére siet, és leveszi a válláról a terhek egy részét. Így alkalma lehet egészen kreatív dolgokkal is foglalkozni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan, de nagyon is kedvező meglepetésben lehet része. A munkahelyén végre jó híreket kaphat, és ez ismét megerősíti a bizalmát, a jövőbe vetett hitét. A hírek annyira felvillanyozzák, hogy este alig tud majd elaludni.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: