2017-02-21 23:58:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Változásokra számíthat

Napi horoszkóp február 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében együtt áll a Plútóval. Ön nyíltan közeledik a többiekhez, és segítőkre talál, akik egy fontos ügyben nagyon is a hasznára lehetnek. Este örömét leli egy barátja látogatásában. Rengeteg megbeszélnivalójuk akad.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Érzelmi élete kissé ingatag talajon áll, és ez nincs jó hatással a munkájára sem. Megfeledkezhet egy fontos időpontról, vagy dátumról. Igyekezzen visszanyerni lelki békéjét - ebben egy baráti beszélgetés sokat segíthet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Több új ismeretséget is köthet ma. Az ösztönei megsúgják önnek, kiben szabad megbíznia, és kiben nem, ahogy azt is, honnan nyerhet előnyöket. Délután sok munkája akad, de hamar el is fog készülni mindennel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Változásokra számíthat a mai napon. Elképzelhető, hogy új munkahely után kell majd néznie. Nem kell sietnie, úgy tűnik, még elegendő ideje maradt a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetősége is adódik majd.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Jó a hangulata, és kiegyensúlyozott. Nagyobb munkákat is el tud végezni, ha okosan osztja be az idejét. Este egy meglepő találkozásban lehet része!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Mindent más színben láthat, amit eddig elérhetetlennek hitt, az most megoldhatónak tűnik. Meglátja, menni fog, csak higgyen magában!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ez arra figyelmezteti, hogy vegye komolyabban a hivatását és a céljait, valamint figyeljen jobban a szüleire és a tágabb rokonságra is. Ha konfliktusos a viszonyuk, fontos lenne rendezni a vitákat, mielőtt elmérgesedik a helyzet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az a baj, hogy túl sok mindent akar egyszerre. Délelőtt több dologba is belekap, de nem sikerül végigvinnie a terveit. Próbáljon meg egy kicsit lassítani a tempón, úgy sokkal eredményesebb lehet. Ha másképp nem megy, kérjen segítséget, adja át a feladatai egy részét másnak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha el szeretne érni valamit, akkor működjön együtt a többiekkel. Az önfejűséggel most semmit sem ér. A párkapcsolatában is a kommunikáción van a hangsúly, nem mindegy, mit, és hogyan kér a párjától.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A jelszava legyen a mai napon a józanság! Több félreértés is adódhat ma, ezért feltétlenül kérdezzen vissza, ha nem ért valamit teljesen. Ma valóban sikeres lehet, de mindent bele kell adnia, amit csak tud. Este nyugtalanság ellen fogyasszon citromfű teát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma az otthona körül adódhat probléma, vagy az ingatlanával, vagy valamelyik családtagjával kapcsolatban. Ne aggódjon, egészen banális ügyről van szó csupán, de sürgős megoldást igényel a helyzet. Valakit a bizalmába avathat, és ez nagy megkönnyebbülést jelent az ön számára.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez nem igazán az ön napja. Új emberek léphetnek az életébe, a kérdés csak az, hogy ez majd megkönnyíti, vagy éppen hogy bonyolultabbá teszi az életét. Valaki komolyan csapja önnek a szelet, kérdés, hogy érdemes-e belemennie az afférba.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: