2014-08-20 08:46:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Valami újba szeretne kezdeni

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Merengő lelke mostanában rosszabbnak él meg dolgokat, mint azok valójában. Mindenben az elmúlást, a romlást látja. A múló nyár is teszi, no meg a sötétség házába lépő Szaturnusz is. Olvasson verseket, vagy vegyen okkult könyveket, ízlése és kedve szerint!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy utazás most akadályokba ütközhet, de ha képezni szeretné magát, a tanulmányokat most érdemes elkezdenie. Világa hatalmasan kinyílhat, sok olyan dolgot megláthat, ami fölött régebben elsiklott a tekintete. Távolságtartása sok bánattól mentheti meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Otthonát érintő változásokat forgat a fejében, de a megvalósítással még várjon egy kicsit. Szép reményei könnyen köddé foszlanak, és akkor már késő lesz visszalépni. Jól teszi, ha terveit feltárja egy régi barátnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valami újba szeretne kezdeni, de nem tudja abbahagyni a régit. Ha más egzisztenciára vágyik, akkor az első dolga az volna, hogy rájöjjön, hogyan is akar élni valójában. Ha világosan látja álmait, akkor a megvalósítás már sokkal könnyebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A víg, jó életnek is lehetnek hátulütői. Ön ezt most növekvő zsírpárnák formájában tapasztalhatja meg. Szerencsére egy jupiteri tranzit a mozgásformák változatosságát is elhozhatja életébe. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Csatázó kedve nem lankad: de hiába is akarná másként, valahogy mindig kihozzák a sodrából. Szerencsére főnökei megbecsülik, s ezért nem látja hiábavalónak a küzdelmeket. Önmegvalósítási törekvései azonban rendre akadályba ütköznek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ön eddig is vonzotta az embereket, most azonban szinte nyüzsögnek ön körül. Egy utazáson rengeteg új barátra tehet szert, és a szerencséjét is megalapozhatja. Az ön tőkéje a mosolyában rejlik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kissé magányosnak érezheti magát. Eddigi kapcsolatait felszínesnek érzi. A lelkében olyan új dolgok születnek, amelyekhez nem talál partnert eddigi ismerősei között. A családi múlt kutatása hirtelen fontossá válhat önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nagy a jövés-menés mostanában: barátok, ismerősök adják egymásnak a kilincset. Haszna is származhat mindebből, akár új munkahely, vagy egyéb pénzforrás lehetőségében. Rokoni kapcsolatai is egyre fontosabbá válnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Önbe bújt a kisördög, és olybá tűnik, egyelőre nemigen akar kibújni. Igaz, ön is eléggé ragaszkodik rigolyáihoz, szinte keresi a küzdelmes helyzeteket, az erőpróbát. Kemény ellenfélre számíthat, de a kedvessége meggyőző lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Álomvilágban él: a szerelem, vagy szeretet az otthonába költözött. Akárhogy is, az érzés olyan mélységeit élheti át, ami e földi világban csak ritkán adatik meg. Felébredvén se kárhoztasson senkit: az ideák birodalmába nem lehet beköltözni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Merkúr a kapcsolatok házába lép: rengeteg a megbeszélnivalója, a telefonja szinte folyamatosan csörög, nem tudja úgy kitenni a lábát az utcára, hogy valamelyik ismerősével ne találkozzon. Távoli úton kisebb baleset érheti.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: