2013-10-23 02:03:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Valakiben csalódnia kellett

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon kimerült már a hét elején, ezért jól teszi, ha nem siet a felkeléssel. Tartsanak ma pizsamás napot a családban. Néha az a legjobb kikapcsolódás. Ne tervezzen, tegyen ma minden spontán módon! Abba is bele lehet jönni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy tervei voltak erre a napra, de lehet, hogy le kell mondania róla. Pihenni, kirándulni, vagy olvasgatni szeretett volna, ehelyett váratlan vendégek zaklatják fel a nyugalmát. Kár megijednie, a végén jól fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha a mai napon dolgoznia kell, akkor az nagyon nehezére fog esni. Még az is jobb lenne talán, ha inkább beteget jelentene: ezzel egy valódi betegséget előzhet meg. A kimerültséget is komolyan kell venni. Az még nem lustaság.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valakiben csalódnia kellett, mert olyan információk birtokába jut róla a mai napon, ami összeomlasztja minden ábrándképét. Nem baj, ha kicsit pityereg, de azért ne növessze túl nagyra a bajt. Minden ember esendő. Bocsássa meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nehezére esik a rosszra forduló idő, ami ingerültséget, vagy szomorúságot vált ki önből. A finom, jó illatú teák, a kellemes zenék segíthetnek, hogy felhangolja a napját. A legfontosabb a kezdet, a reggelét mindig indítsa zenével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A szabadnap sem szabad, ha ön a fejében nem ad helyet az ünnepnek. Sétáljon, lazítson a jó időben! A legtöbb múzeum ma ingyenesen látogatható: a legjobb alkalom, hogy a családját is magával vigye egy kis kulturálódásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Nap ma tartózkodik utoljára az ön jegyében, és ez még egyszer alkalmat adhat önnek arra, hogy elgondolkozzon a jövőjén, életén, hogy tisztábban lásson dolgokat. A pályája tudatosítása az első lépés lehet a céljai elérése felé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Merkúr megelőzi a Napot: már előre gondolkozik, hogy mit is kellene tennie az elkövetkezőkben, hogy karrierjét egyengetni tudja. Egy biztos: semmi nem célravezető, amit nem hitből tesz. A pénz nem elég motivációnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A jegyében járó Vénusz is teszi, hogy ma a jóra szépre való vágya megnövekszik. Egy szép kép, egy szép táj is elbűvölheti, de a szépséget a másik emberben is felfedezheti. Akár testileg, akár lelkileg, és legfőképpen szellemileg.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A jegyében járó Plútó a Marssal kerül jó fényszögbe a mai és az ezt követő napokban: erőteljesebbnek, tettrekészebbnek érzi magát. Most a nagy erőfeszítéseket igénylő munkák sem esnek a nehezére. Akár a házat is kifestené. Fesse!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Uralkodó bolygója a Plútóval áll nehéz fényszögben. Már jó ideje érezheti, hogy régi dolgok, elmúlt sérelmek miatt érez keserűséget. Vagy hirtelen eddig nem fájó beszólások, rossz gesztusok fájnak. Nem biztos, hogy ez személyesen önnek szól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A jegyében járó Neptunusz a szokásosnál is érzékenyebbé teheti az utóbbi időben. Persze védekezésül erre az lehet a félig-meddig öntudatlan válasza, hogy a szokásosnál is jobban elzárkózik a külvilág elől. A megoldás valahol félúton lenne.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: