2014-03-30 10:27:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Utazzon el kedvesével

Napi horoszkóp március 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha unalmasnak találja a mai napot, annak csakis ön lehet az oka. Az élet számtalan kalandja hívja, hívná. Csak el kellene indulnia. Győzze le a lustaságát, és lépjen ki a házból! Az életért el kell indulnia!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma tele van energiával, ezért, no meg a szép idő végett is, semmi kedve otthon ülni. Csábítsa el a családját egy nagy közös kerékpártúrára! Vagy látogassanak el együtt egy kalandparkba! Az élmény összekovácsol, összeköt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy fontos családi ügyben önre hárul a döntéshozó szerepe. Önnek ez minden eddiginél nehezebb feladatot jelent, mert természete éppannyira vonzódik az egyik, mint a másik megoldáshoz. Ám mégsem hezitálhat tovább!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha eddig otthon is töltötték a hétvégét, most már ideje lesz végre elutazniuk valahova a kedvesével. Még egy napos kirándulás is jobb, mint a semmi. Lehetőleg hívjanak el pár barátot, így kellemes beszélgetésben is részük lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szeret segíteni másokon, a természete nem engedi, hogyha szenvedőt lát, akkor szó nélkül elmenjen mellette. De jegyezze meg: ha egy napnak már megvan a maga jótéteménye, akkor az még nem jelenti azt, hogy azzal be is kell érnie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Eddig húzta-halasztotta, most azonban már nem teheti meg tovább, hogy válasz nélkül hagyjon egy fontos kérdést. Az illető, aki feltette önnek a mai napon ultimátumot adhat: döntsön végre a közös ügyükben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne szégyellje, ha szüksége van egy kis nyugalomra. Van úgy mindenkivel, hogy hirtelen elege lesz a családjából. Ha végleg nem találja a helyét otthon, beszéljen meg egy találkát a barátaival. Kell egy kis kimozdulás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Itt az ideje a változtatásnak, azt a Skorpiók érzik talán legerősebben e napokban. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a régi életéből mindent ki kellene dobnia. A jóérzése csak akkor lesz teljes, ha az önhöz tartozó embereket is boldognak látja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nehéz megpróbáltatásnak lehet kitéve a mai napon. Szerencsére az ön vidám természete még az ilyen súlyos nehézségekből is viccet tud faragni. Ez jó, mert segíti a távolságtartást, a magasabb nézőpont meglelését. Így könnyebb.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szétszórt, egyszerűen képtelen koncentrálni még a legegyszerűbb feladatra is. De miért is tenné? Engedje végre el magát, lazítson kicsit! Menjen meleg fürdőbe, vagy hűsítse arcát gyors kerékpárutakon! Csak semmi megszokottat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön olyan ember, aki mindenki másnál nehezebben viseli a korlátokat. Azonban nem szabadulhat meg tőlük oly módon, hogy viszont másokra rak minden ezzel járó terhet. Csak annyira lehet szabad, amennyire azt másoknak is megengedi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyon sok a sürgős munkája, ezért lehetséges, hogy még a hétvégét is munkálkodással kell töltenie. De azért nem az egész napot. Legalább a délutánra tervezzen egy kis kikapcsolódást! Legalább nézzen meg egy jó filmet a családjával!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: