2017-05-22 07:12:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Úgy érzi, valaki elárulta

Napi horoszkóp május 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars az Ikrek jegyéből arra bíztatja, hogy egészen új dolgokat próbáljon ki, és ne foglalkozzon azzal, hogy másoknak mi erről a véleményük, vagy mit gondolnak önről. Tegyen így, legyen bátor és hallgasson az intuíciójára!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, ám a Merkúr a Bika jegyében látható. Ma nem nagyon tud lazítani, csak akkor lesz egy kis nyugta, ha már minden feladatával végzett. Délután váratlan, de annál kellemesebb látogatásnak örülhet.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok örömet találhat a mai napban, de csak akkor, ha hajlandó alkalmazkodni másokhoz – most nem vezet célra, ha megmakacsolja magát. Legyen egy kicsit elnézőbb a párjával is!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy érzi, valaki elárulta, pedig lehet, hogy csak ön ért félre valamit. Ne hallgasson pletykákra, folyosói híresztelésekre, kérdezzen inkább rá a dolgokra egyenesen az illetőnél. Váratlan ajánlatot kaphat, ami nagyobb pénzösszeghez juttathatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Szeretne túlesni a nehéz feladatokon, de valaki mindig késlelteti, megvárakoztatja. Azért ne legyen olyan haragos, nem faragtak mindenkit olyan kemény fából, mint önt! Délután szerencsére már elsimulnak a gondok, és mindennel jól tud haladni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Céljai megvalósításához most társa is maximálisan partnere lehet. Mély értelmű, okos tanácsaira jó lesz nagyon is odafigyelnie. Arra azért vigyáznia kellene, hogy ne vállaljon magára túl sokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Sok türelmet igényel ez a nap, nem egészen úgy sülnek el a dolgok, ahogy eredetileg tervezte. Csak délután lazulhat egy kicsit. Lehetetlen észre nem vennie, hogy valakire nagyon mély benyomást tesz környezetében. Adjon neki egy esélyt!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. A munkahelyén egy váratlan fordulat kedvező esélyeket teremt arra, hogy erősítse pozícióját, vagy akár emelkedjen is a ranglétrán. Legyen visszafogott, a rámenősséggel most nem érhet célt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma sok minden terítékre kerülhet, főleg a pénzügyek megtárgyalása lesz kellemetlen – de legalább hasznos… Ne hibáztassák egymást, ha sokat költöttek mostanában, a következő időszakban egy kis spórolással egyenesbe jöhetnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Vigyázzon, ha túlságosan elfojtja az érzéseit, akkor túl racionálissá, túl kimértté válik a párkapcsolata – persze veszekedni se fognak, mégis kérdéses, kinek jó ez így? Ma a munkahelyén szívesen segít majd másoknak, de ön is kaphat váratlan segítséget.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kicsit lépjen hátra, és ne kezdjen új dolgokba. A koncentrált figyelemre nagy szüksége van, de ez most nehezére esik. A gondolatai állandóan elkalandoznak. Társaságra sem nagyon vágyik, este pihenjen minél többet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Minden, amibe belefog, gyorsan és egyszerűen fog sikerülni. Vigyázzon azonban, most csak a nyíltságban bízhat, a csalafinta út megbosszulja magát.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: