2015-10-09 01:52:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Úgy érezheti, hogy mélyponton van

Napi horoszkóp október 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars együtt áll a Jupiterrel és a Holddal. A feladatokat ma kiválóan megoldja, és a jutalom sem marad el, elismerésben lehet része. Most különösen nagy élvezetet talál az ötletei megvalósításában. Családtagjai nem nézik jó szemmel költekezési szokásait, de ez ne zavarja különösebben, igaza van, ön is lehet néha kicsit könnyelmű.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz már a Szűz jegyében áll. Tiszta fejjel, tiszta lappal indulhat neki az új időszaknak. Mindig így kellene lennie, önnek különösen rosszat tesz, ha az elvégzendő feladatoknak a végét sem látja... Így viszont nagy kedvvel lát neki a munkának.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Uralkodó bolygója, a Merkúr álló helyzetben látható. Önt támadás érheti, teljesen igazságtalanul. Ráadásul olyan valaki sérti meg, vagy pletykál önről, akitől végképp nem várta volna, hiszen annyiszor segített rajta, hogy csak hálával tartozik önnek… A legjobb, ha tudomást sem vesz a becsmérlő szavakról!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ma együtt áll a Marssal. Úgy érezheti, hogy mélyponton van. Talán éppen ez az élmény adja meg a kellő lökést az újrakezdéshez. Rossz kedély- és idegállapota azonban meggondolatlanságokra késztetheti. Veszélyes helyzetekbe is sodorhatja a mostani figyelmetlenség.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap szemben áll az Uránusszal. Érzelmi élete ismét ingatag talajon áll, s ez nincs jó hatással a munkájára sem. Lehet, hogy nem tud annyira odafigyelni, és meglehetősen feledékeny is mostanában. Igyekezzen visszanyerni lelki békéjét, különben egyre több hibát követ el, és végül magára maradhat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó áll a Szűz jegyében. Ön is tudja, hogy igaza van, annak ellenére, hogy egyedül áll szemben egy egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani a saját elképzelésével, várja ki a megfelelő pillanatot. Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal még ekkora túlerővel szemben is csatát nyerhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz már föld elemű jegyben áll, a Szűz jegyében. Minden mai befektetése sikeres lehet. Semmiféleképpen ne utasítsa vissza a barátai közeledését. Rég nem jött már össze a csapat! Lesz bőven megbeszélnivalójuk, de okuk is az ünneplésre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto kellemes fényszögben van a Holddal. Az új időszak nyugalma átragad önre is, és így meglepően higgadtan veszi tudomásul a bekövetkezett változásokat. Elképzelhető, hogy új munkahely után kell majd néznie. Nem kell sietnie, úgy tűnik, még elegendő ideje maradt a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetősége is adódik majd.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha a magányosok klubjához tartozik, akkor legyen ma különösen elegáns és vidám, és járjon nyitott szemmel, mert meglepő találkozásban vagy viszontlátásban lesz része. A már elkötelezetteknek is meglepetést tartogat a mai napon a szerelem! A kapcsolata olyan fordulatot vehet, amire álmában sem gondolt volna, de örömére szolgálnak majd az események.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Egy csoportfoglalkozáson nemcsak szellemi, hanem lelki épülésre is számíthat. Keresse az önhöz hasonló személyek társaságát. Előnyére szolgál, ha Bak jegyűekkel hozza össze a sors. Lehetőleg decemberi születésűekkel, ők most nagyon jó passzban vannak, ennek következtében megértők és segítőkészek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Mindent más színben láthat, no nem a külvilág dolgait, hanem a saját életét - amit eddig megvalósíthatatlannak, elérhetetlennek hitt, az most megoldhatónak látszik. Meglátja, menni fog, csak higgyen magában!

Halak: II. 19. - III. 20.
Csodák csodája, a borongós október kicsattanó egészségben és kiegyensúlyozott lelkiállapotban találja. Ne érdekelje, hogy egyre korábban sötétedik, hogy egyre több rozsdavörös levelet sodornak magukkal az őszi szelek, hogy az ólomszínű égből hideg permet hullik alá. Ön most remek formában van, és örül az életnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: