2017-06-25 09:57:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Töltse lazítással ezt a napot

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Majdnem minden bolygó támadja az Ön jegyét, ne szervezzen aktív programot. Ezt a napot töltse otthon, és pihenjen.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Rák jegyében maradt a Hold. Töltse lazítással ezt a napot. Végezzen mindent lassan, és figyeljen nagyon a táplálkozására. A túl sok zsíros étel és a sok édesség csak ellustítja az embert.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vegyes fényszögek érik az ön jegyét. Unatkozni ma biztosan nem fog… Néhány kellemetlen bonyodalomra számíthat. Este valaki kiönti önnek a szívét, és így közelebb kerülhetnek egymáshoz.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében. Ma nem kellene nagy dolgokba belefognia. Ne engedje, hogy bárki bármilyen ügyben sürgesse Önt. Tegye azt, amihez éppen kedve van, elsősorban aludja ki magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ez egy derűs és vidám napnak ígérkezik, a Vénuszon kívül minden bolygó jól fényszögeli az Oroszlán jegyét. Minél mozgalmasabb a nap, ön annál jobban fogja élvezni!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, így azt érezheti, hogy a dolgok kicsit zavarosak. Több meghívást is kaphat, és nehezen tudja elhatározni, hogy melyiket fogadja el. Kerülje el a nézeteltéréseket. Egyik fülén be, a másikon ki! Ez a legjobb megoldás, és mellé vegyen egy mély levegőt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, és ez támadja a Mérleg jegyét. Most sajnos türelmetlenebbé válhat, hamar felfortyan, és talán még veszekedéssé is fajulhat a dolog. Este sok nyugalomra van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében. Ez az Ön számára feltétlenül jó bolygóállás, nem kell nagyobb problémákra számítania. Egy hosszú séta kisimíthatja a gondolatait. Este menjen minél korábban aludni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, de az Ön uralkodó bolygója vénuszi jegyben áll, a Mérleg jegyében, így szerencsésnek ígérkezik ez a mai nap. Egy jó vacsorával a legjobban zárhatja ezt a napot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, és szemben állnak az Ön jegyével. Most sok minden nehezére eshet, fárasztja az is, ami máskor az örömére szolgál. Kell egy kis idő, amíg fel tudja venni a tempót.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden bolygó Önre mosolyog, csak a Vénusz áll az ön jegyével kedvezőtlen helyzetben. Élvezze a barátai társaságát, pihenjen, de párkapcsolati kérdéseket most ne akarjon tisztázni!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Bolygóhalmozódás van a Rák jegyében, ez kedvez önnek. Ha vendégeket hív, remekül sikerül minden, és a zajos társaságban elfeledheti a problémáit. Este jutalmazza meg magát valamivel. Egyen egy finom vacsorát, és megengedhet magának egy pohár jó minőségű bort is hozzá.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: