2016-09-02 08:19:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tartsa magát a tényekhez

Napi horoszkóp szeptember 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma nagyon vág az esze, mindent gyorsan felfog és megért, talán épp ezért bosszantja önt a többiek lassúsága. Inkább segítsen nekik az idegeskedés helyett. Egy hivatali ügyintézéssel kapcsolatban kudarc érheti, még egyszer neki kell futnia a dolognak.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sajnos nehéz napra számíthat. Hiába minden fáradozása, egy könnyelmű hiba tönkre teheti az addigi munkáját. Ezért jobb, ha lazára veszi a munkát is, és csak annyit végez, amennyi feltétlenül szükséges. Ne ígérjen senkinek semmit, mert hiába a jó szándék, nem fogja tudni betartani!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A nap nagy késéssel indul, talán átalussza az ébresztőóra csörgését, vagy valami meghibásodik az otthonában. Később aztán sikerül behoznia a lemaradását, a kollégái a segítségére lesznek a munkában. Jól teszi, ha az estét egyedül tölti, csak így lesz nyugalma.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tartsa magát a tényekhez, legyen annyira tárgyilagos, amennyire csak lehet, mert ma minden szavát félreérthetik. Vásárlás közben vigyázzon, lehet, hogy valaki be akarja csapni. A nehéz, megerőltető munkákat inkább halassza máskorra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A mai nap jelentős pénzügyi eredményeket hozhat. Délután váratlan látogatóra számíthat, de végül örülni fog a hívatlan vendégnek. Szórakozzon egy kicsit, ráfér önre a kikapcsolódás!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha fontos dologban kérik a véleményét, ragaszkodjon hozzá, hogy alaposan végiggondolhassa az ügyet. Ellenkező esetben rosszul dönthet, vagy nem pontosan fogalmaz, és ez vezet később bonyodalmakhoz. Ha bármiben bizonytalanná válik, akkor kérdezze meg az egyik barátját, vagy a kedvesét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vigyázzon az egészségére! A bolygóállások azt jelzik, hogy ön most fogékony a fertőzésekre és a gyomorpanaszokra. Túlságosan nyitott lehet másokkal szemben, és ezt ki is használják a környezetében élők. Fogadja el, hogy nem tud mindenkinek segíteni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bár kissé szétszórt és feledékeny, nagyobb problémákat ez nem okoz a munkájában. Most inkább a kreatív megoldásokat kellene előnyben részesítenie, térjen le nyugodtan a megszokott útról! A főnökének is tetszeni fog, ha mer újítani a munkájában!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Bármilyen hevesen is reagál valaki az ártatlan megjegyzéseire, ne veszítse el a türelmét! Ma önnek kell higgadtnak maradnia. A párjának is megvannak a maga gondjai, próbálja ezt szem előtt tartani.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Valaki alaposan keresztül húzhatja a számításait. Ön hiába tesz meg mindent, ha a munkatársai nem működnek együtt önnel. Próbáljon tiszta vizet önteni a pohárba, és nyugodtan kérjen a főnökétől segítséget.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyázzon, egy újdonsült ismerőséről kiderülhet, hogy valótlanságokat állít magáról. Jobban meg kellene néznie, hogy kiben bízhat meg... Szerencsére most megérzi a veszélyt, és ennek megfelelően cselekszik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Csak magára hallgasson. Ma több rossz tanácsot is kaphat, és még több téves információt. Mindennek járjon alaposan utána, és halassza a fontos döntéseket máskorra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: