2018-02-21 22:53:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tartózkodjon a féltékenységtől

Napi horoszkóp február 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma sajnos nem a legkellemesebb dolgokat mutatják a bolygók. Nyugtalan lehet, túlzottan kapkod, az idegrendszere sem stabil. Próbáljon lazítani és kivárni, míg a „vihar” elcsitul.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold ma szemben áll a Jupiterrel. Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarja, hogy bárki is megmondja önnek, mit tegyen. Ha viszont békén hagyják, nagyobb áldozatra lesz képes, mint ami elvárható lenne.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Ha már hosszabb ideje meg akar változtatni valamit, most meg jön hozzá az ötlete. Ma sokat fog kommunikálni, többnyire az ön kezdeményezésére. Úgy érezheti, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat és nagyon közlékennyé válik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bika jegyében áll, a vágyait, reményeit mutató sorsterületen. Fontossá válnak számára a barátok közötti érzelmi kapcsolatok és támogatás, különösen a barátnők részéről. Tartózkodjon azonban a féltékenykedéstől vagy a túlzottan kisajátító magatartástól.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön uralkodó bolygója a Halak jegyében áll, jó fényszögben a Marssal. Ez egy rendkívül előnyös bolygókapcsolat. Elismerést tud kivívni magának, fokozott erőfeszítésének eredményeképpen. Vigyázzon arra, hogy ne legyen meggondolatlan.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az uralkodó bolygója szemben áll önnel. Kommunikáció, tárgyalások, üzleti ügyek, közlekedés vagy hosszabb utak megkezdése szempontjából éppoly kedvező ez az időszak, mint elmélyült eszmecserék folytatására.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz együtt áll a Neptunusszal. Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a képet. Ezeket az energiákat legjobb, ha átforgatja pozitív irányba, és inkább a szenvedélyes szerelmet mutatja meg a párjának…
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Most bebizonyíthatja a hűségét. Ha valami elrontotta a kedvét, ne a másikon töltse ki bosszúságát! Kiemelten fontossá válnak a párkapcsolati kérdések és a családi ügyek. A család idősebb hölgytagjaira is fordítson több figyelmet.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter szemben áll a Holddal. Néhány hiba miatt bosszankodnia kell. Ön nagyon kedves ember, ám ha felbosszantják nem könnyen felejti el a sérelmeket. Haragtartása sajnos a mai napot is beárnyékolhatja.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Merkúr a Halakból jó fényszöget vet az ön jegyére. Ma hajlamosabb lesz arra, hogy vásárolni induljon, és olyasmit is megvegyen, amire esetleg semmi szüksége sincs. Este sok feladat vár még önre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz még mindig a Kos jegyében áll, számtalan lehetőséget ad önnek arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Ragadja meg a kínálkozó alkalmakat. Rokonai, vagy barátai közül, az egyiknek a kedves telefonhívása feldobja majd a napját.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz áll együtt a Neptunusszal. Ez egy csodálatos nappal ajándékozhatja meg! Most igazán érzi, mennyien szeretik és becsülik!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: