2016-11-15 08:11:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tanuljon meg nemet mondani

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Kreatív javítási javaslatokkal tud előállni. A Plútó kellemetlen fényszöge viszont kicsit lefékezheti majd, és kevesebbet ér el, mint amennyit szeretne. Végezze lassabban a dolgát, nem kell mindig teljes erőből hajtania.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha tapasztalatlannak is érzi magát abban, amit ma tennie kell, azért ne csüggedjen el. A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetnie, semmit nem kaphat ingyen. Ezzel együtt sajnos nehéz napja lesz, alig várja majd, hogy befejeződjön a munkaidő.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Minden önálló kezdeményezést húzzon ki a napi tervéből. A rutinfeladatokat viszont jól el tudja végezni. Jobban kellene igyekeznie, mint máskor. Ne hozzon fontos döntéseket, és ne foglalkozzon anyagi ügyekkel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Olyan feladatokat is elvállal, amelyek nagyon keveset hoznak a „konyhára”. A végén teljesen ki fog merülni, ráadásul nem is ért el semmit. Tanuljon meg végre nemet mondani!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Most megszabadulhat terhes kötelességektől és a haszontalan rossz érzésektől. Élvezze a találkozásokat másokkal, és mindent, ami Önt szórakoztatja. Óvakodjon az új feladatok elkezdésétől. Estére alaposan elfáradhat, és már csak nyugalmat szeretne. Sajnos néhány telefonhívás megzavarhatja a pihenését.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rosszul indul ez a reggel, folytonos kapkodással, idegeskedéssel. Úgy látszik, egy kissé babonás hangulatban is van, ami nem véletlen. Valahogy semmi nem sikerül úgy, ahogy eltervezte. Jobb nem is tervezni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22
Valamiről nagyon megfeledkezett, és ez sajnos konfliktusokhoz vezethet. Jó lenne, ha végre pontos listát vezetne a feladatairól, programjairól. A pontosság nagy erény!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ahelyett, hogy a tegnapi sértő szavait igyekezne kompenzálni, ma valahogy még jobban belegabalyodik a veszekedésbe. Ideje lenne, ha tudomásul venné a tényeket, és nem csak a saját véleményéhez ragaszkodna.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, melyek már hosszabb ideje nyomasztólag hatottak önre. Végre megtalálja az óhajtott nyugalmat az életében. Az este pedig egy váratlan találkozást hozhat egy régi baráttal, vagy barátnővel.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Szívesen tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit tenniük, de folyton megpróbálják önre hárítani a nehezét. Szerződésektől, és nagyobb beszerzésektől tartsa távol magát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a bolygók nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és alapjában véve derűs hangulatot hozhatnak önnek. Kellemes lesz a napja, még akkor is, ha egyébként semmi különös nem történik.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma egy régebbi gond újra felmerülhet az életében, ami nagyon bosszantja. Ha így lenne, semmiképp se söpörje a szőnyeg alá, nézzen vele szembe, mert később újra előjöhet, ha nem oldja meg végleg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: