2019-10-04 05:14:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szinte gyerekesen durcás a viselkedése

Napi horoszkóp október 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars átlépett ma a Mérleg jegyébe, mely az ön hetedik sorsterülete, ezért vágyait most nem könnyű megvalósítani, mert önre most valamilyen mértékű döntésképtelenség jellemző. Ennek következtében meglehetősen frusztrált lehet...


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Mars belépett az ön hatodik sorsterületére, közben kvadrátot alkot a Holddal. Csípő-, vese- vagy hólyagproblémákat okozhat ez önnek. Lehet, hogy ön nem vesz erről tudomást és mégis bemegy dolgozni, ne csodálkozzon, ha súlyosbodnak a tünetei.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars belépett az ön ötödik sorsterületére és közben kvadrátot alkot a Holddal. Ez egy meglepően szenvedélyes időszakot jelez, beleugrik mindenféle helyzetekbe, anélkül, hogy figyelembe venné a következményeket. Bölcs dolog lenne óvatosabban eljárni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az uralkodó planétája, a Hold átlépett a Bak jegyébe, a párkapcsolatok életterületére, közben feszült fényszöget alkot a Marssal. Ön most rendkívül ingerlékeny, partnerén vezeti le a feszültséget, kétségkívül nehéz lehet önnel kijönni. Szinte gyerekesen durcás a viselkedése.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold és még másik két planéta a hatodik sorsterületén vonul át, nincs a legkedvezőbb egészségi állapotban, gerincpanaszok gyötörhetik, esetleg a bőrén jelennek meg kiütések. Ennek ellenére hatalmas iramban dolgozik, figyelembe sem véve teste jelzéseit.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Három égitest segíti most az anyagi helyzetét. Remek ötletekkel áll elő, hogy kell új üzleteket felhajtani és megkötni, ön most sikerszériában van, már ami az anyagiakat illeti.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars belépett ma az ön jegyébe, azaz az első sorsterületén áll. Némi ellentmondásba keveredik, ugyanis a Mars konfrontációra törekszik, a Mérleg együttműködésre. A Mérleg-Mars egyaránt képes a vitára és a meggyőzésre is, attól függően, merre billen a mérleg nyelve. Ma nagyon kiszámíthatatlan, és rengeteget tétovázik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma a megszokottnál beszédesebb, sőt szeretne is valamit megbeszélni családtagjaival, értékeli, hogy ők most odafigyelnek önre, és hatással is van rájuk. Most még múltjáról is hajlandó beszélni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Jupiter kellemes fényszöget alkot a Vénusszal, hangulata most nagyon romantikus, szerettei javaslatait szívesen fogadja. Szabadon kifejezi érzéseit, elengedi magát. A kettesben elköltött vacsora nagy örömöt nyújt.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold átlépett az ön jegyébe, az a konstelláció az emóciókra nem hat komfortosan, mert az ön ösztönös reakcióit az önuralmával elfedi. Az ön körül élők magányosnak érzik magukat ettől a hangulattól, mert gátolhatja az intimitás megnyilvánulását.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold belépett az ön tizenkettedik sorsterületére. Megnövekedik az igénye az érzelmi visszavonulásra, a magányra, ez egy introvertáltabb nap és ön szeretne inkább befele figyelni.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma hajlamos lesz egy kicsit a pénzügyeit kockáztatni, abban a hiszemben, hogy úgysem veszíthet. Körültekintően ellenőrizzen minden eshetőséget, mielőtt szerencsejátékra vagy spekulációra adná a fejét. A Neptunusz, az ön uralkodó planétája érti a módját, hogyan keltsen csalóka illúziókat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: