2015-11-09 09:19:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szeszélyes napnak néz elébe

Napi horoszkóp november 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz áll a Kos jegyében. Ma választ kaphat azokra a kérdésekre, amelyek nyugtalanítják. Mindenképpen fordulat várható az életében! Fontos, hogy ura legyen a helyzetnek, és jól mérje fel, hogy a kínálkozó lehetőségek közül melyik a legelőnyösebb. Mindent helyrehozhat őszinteséggel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz már a Mérleg jegyében áll. Nyugodtnak és kellemesnek ígérkezik ez a nap, talán még unalmas is lesz egy kicsit. Bár egyáltalán nem bánja, ha nem kell szakadatlanul idegeskednie... Kedvére dolgozhat, nem hajtja a tatár, még a családjára is marad ideje.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sajnos az átlagosnál több válságos órával kell számolnia, bár lesz néhány egészen kiemelkedő is, elsősorban a szerelem terén. Az egészsége szempontjából sem különösen kedvező ez a nap, vigyázzon, meg ne fázzon!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Igencsak szeszélyes napnak néz elébe. Ma elemében van, igyekezzen kihasználni minden kedvező alkalmat. Most könnyedén átlátja a bonyolult helyzeteket is. Azért arra vigyázzon, hogy ne legyen túl kritikus másokkal szemben!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Új kapcsolatokra vágyik, hiányzik önnek a társasági élet. Mindenki elfoglalt, kevés idő marad a szórakozásra. Ön is hajlamos arra, hogy a munkára helyezze a hangsúlyt, emiatt elhanyagolja a barátait, és önmagára sem gondol. Ha egy kellemes beszélgetőpartnerre akadna, tegye félre sürgősnek hitt elintéznivalóit, és oldódjon fel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars még a Szűz jegyében áll. Napközben is érezhet egy furcsa feszültséget, de nem tudja mivel magyarázni. Este fog rádöbbenni arra, hogy a fájó emlékek okozzák a rossz hangulatát. Talán a közelmúltban elveszített valakit, aki nagyon sokat jelentett önnek. Az ő emlékének, és azoknak, akik már nem lehetnek közöttünk, gyújtson egy szál gyertyát.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz már a Mérleg jegyében áll. Ezen a napon minden megtörténhet. A dolgai nagyon jól, és nagyon rosszul is alakulhatnak, készüljön fel mindkét eshetőségre. Viszont éppen a bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztasson. Ez nem az a nap, amikor megduplázhatja a vagyonát! A szerelemben is válaszút elé ér: a családi fészek melegére szavaz-e, avagy az állandó kalandokat, flörtöket választja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Hívja meg a barátait egy kártyapartira, hogy kellemes légkörben, jófajta borok társaságában töltsék együtt a mai estét. Annyi mindenről kellene beszélniük, hiszen ha összefutnak, akkor is csak néhány mondatra futja az idejükből. Most lesz alkalmuk mélyebb témákat is érinteni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma a fárasztó munkát is nagy kitartással tudja végezni, energiái kimeríthetetlenek. Kedve, hangulata egész nap kitűnő. Üzleti vállalkozásaiban, anyagi természetű ügyeiben szerencsés lehet. Ehhez persze az is kell, hogy nagyvonalúan tárgyaljon, a részletekkel ráér később is törődni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan helyeken, olyan környezetben forgolódik, amiről korábban álmodni sem mert. Kérje meg a kedvesét, hogy tartson önnel, ezzel is szorosabbra tudja fűzni a kapcsolatukat. A beszélgetések során ügyeljen arra, hogy mit, hogyan fejez ki. Ha kell, magyarázza meg még egyszer, nehogy félreértések legyenek belőle.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Uralkodó bolygója, az Uránusz egy feszültséggel teli háromszög egyik csúcsán áll. Emiatt sajnos nehéz napok elébe néz, és a mai lesz az első ezek közül. Az emberi butaságot, vagy ostobaságot ön mindig is nehezen viselte, ám most nem csak ez fárasztja, hanem a kedvese is, a felesleges veszekedéseivel.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha nyugtatót szed, akkor most fel tudna hagyni ezek szedésével. Az éhgyomorra felhörpintett kávék helyett is fogyaszthatna inkább egy nagy pohár gyümölcslevet. Nincs kifogás, ahogyan rászokott ezekre a szerekre, ugyanúgy le is tud róluk szokni. Legalább tegyen egy próbát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: