2020-06-21 07:10:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szerettei kritikával illetik, amit személye elleni támadásnak vél

Napi horoszkóp június 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Rák-újhold miatt fontos, hogy a családi kapcsolataira fókuszáljon, és megértse a múltból hozott mintákat. Használja ki az Újhold erejét, hogy megoldja a családjában a régóta húzódó problémákat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valószínűleg a testvérek, unokatestvérek sokat kritizálják, ez pedig arra készteti önt, hogy álljon ki saját magáért, de vizsgálja felül tetteit, és azt, hogy viselkedésével milyen „üzenetet” küldött a világba. Ha észreveszi, hogy mi az, amin változtatni kell, akkor nyert ügye van!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ezúttal a pénzügyi kérdések foglalkoztatják, és megváltozik az anyagiakkal kapcsolatos véleménye, hozzáállása. Az Újhold segít önnek megtalálni a legmegfelelőbb irányt. Legyen türelmes, de ne féljen!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Szerettei kritikával illetik, amit személye elleni támadásnak vél. Legyen őszinte magához, és vegye észre, hogy mely dolgokon kell változtatnia. Amint beismeri az igazságot, minden dolog összejön!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Rák-újhold teljes lelki regenerálódást hoz önnek, és párjával is megtalálhatja azt a lelki összhangot, amelyet már régóta keres.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Izgalmas napra számíthat! A Rák-újhold új barátokkal ajándékozza meg, akikre később is számíthat, és karrierje egyengetésében is részt vehetnek.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az Újhold a karrier sorsterületén jön létre, ez azt jelenti, hogy a félelmeit hátra kell hagyni, és végre a kezébe venni az irányítást.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön tele van jó szándékkal, és a ragyogó ötleteit szeretné megosztani a világgal. Valószínűleg rengeteg időt töltött ezeknek mélyebb elemzésével, de lehet, hogy nem a legjobb módon mutatja be ezeket. Figyelembe kell vennie mások véleményét is.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az Újhold átvonulása kiemelheti az összes kapcsolatát, párkapcsolatát, üzleti viszonyait. Az üzleti életben egy partnere segíteni fog céljait elérni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az Újhold átvonulása kiemelheti az összes kapcsolatát, párkapcsolatát, üzleti viszonyait. Az üzleti életben egy partnere segíteni fog céljait elérni.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az újhold miatt munkakörén vagy a napi rutinján változtat, és megreformálhatja az életvitelét is, felhagy egy rossz szokásával.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Fókuszáljon most a szerelemre, szórakozásra, romantikára. A lehetőség adott, használja ki az Újhold erejét, ami az ötödik sorsterületén vonul át. Sok boldog pillanatra számíthat!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: