2013-03-16 09:56:01• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Szerencsés nap virrad ma önre

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Vigyázzon arra, hogy kivel milyen információt oszt meg, mert ma valaki visszaélhet a bőbeszédűségével. Persze, ez leginkább azokra az ismerőseire vonatkozik, akiket mostanában ismert meg. A régi barátokban, rokonokban megbízhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hajlamos lehet ma arra, hogy a gyengébb ellenállás felé menjen, és az önnél kisebbek, fiatalabbak akaratát törje le. Persze van úgy, hogy nem tehet mást. De akkor is legyen kíméletes legalább lelkiekben. Győzzenek a szép szavak!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valamilyen társas összejövetelre lehet hivatalos, ám ahogy közeleg az időpont, egyre kevésbé érez kedvet magában. Pedig jól teszi, ha összeszedi magát. Ha már ott lesz, nagyszerűnek fogja érezni a társaságot.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerencsés nap virrad ma önre. Ha eddig nem lottózott, ma jó számokat gondolhat ki, vagy más egyéb módon is elébe mehet a szerencséjének. Például úgy, hogy nekiáll megvalósítani egy ötletét. Vagy felhívja azt, akitől sokat remél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma nagyon fontossá válnak a külsőségek az ön életében. Nem szokása a szégyenlősség, ma meg különösen javára válhat ez a tulajdonsága. A szereplés azért is fontos, mert ha meg akarja mutatni, hogy ki is ön igazából, akkor ma megteheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A családjában és a partnerkapcsolatában is fontos a harmónia. Hogy ezt megteremtse, az talán öntől igényli a legnagyobb áldozatot. De mégsem kell mindenben áldozatnak lennie. Ha valami igénye van, juttassa is kifejezésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyan feladatok megoldását bízhatták önre, ami úgy érzi, meghaladja erejét, vagy tudását. Ha lehetetlen nemet mondania, akkor a mai nap összehozhatja valakivel, aki ebben segítségére lehet. Tanácsot kérni nem szégyen, tegyen úgy!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Veszélyben érzi az anyagi biztonságát. A mai napon olyan emberekkel találkozhat, akik a segítségére lehetnek abban, hogy ezen változtasson. A változás csak akkor fog eljönni, ha tesz is a megvalósulásért. A szorongásból van kiút.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Aligha kívánhat magának szerencsésebb napot, mint a mai. Váratlanul kisebb-nagyobb összeghez is juthat. Ráadásul olyasmiért jutalmazhatják, amit eddig csak hobbijának tartott. Most megfordul a fejében, hogy ez másként is lehetne.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól teszi, ha nem akar már szétszórt lenni, és egyetlen dologra próbál koncentrálni. Ön jól tudja, hogy csak azzal megy valamire az életben, amiért áldozni is hajlandó. Persze az áldozat mértékét is tekintetbe kell vennie.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napját végre olyasmire áldozhatja, amit igazán élvezni is képes. A családjával való törődés is lehet ilyen, ha megtalálják végre a közös hangot. Ne a saját problémáin rágódjon, keresse végre a mások örömét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyre magabiztosabb, és kiegyensúlyozottabb. Ha eddig voltak is kételyei, most már biztos abban, hogy bizonyos dolgokban jól döntött. És a sors továbbra is igazolni fogja, hogy jó úton jár. Legyen bizakodó!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: