2019-07-16 04:52:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Szembe kell néznie a nehézségekkel

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Bak és Rák tengelyen kialakuló Telihold az ön szakmai életét támogatja, most üzleti élete egy darabig a reflektorfénybe kerülhet. Megérzi, hogy mire van szüksége a többi embernek, így remekül szerepel majd társadalmi eseményeken.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A kilencedik sorsterületén áthaladó Telihold arra biztatja, hogy látókörét kiszélesítse. Új tanulmányokba kezdhet bele, vagy ellátogathat egy szomszédos országba, ahová valószínűleg a munkahelyéről küldik.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A nyolcadik életterületen áthaladó Telihold belekeverheti most önt valamilyen társulásba, amely komoly haszonnal kecsegteti. Az is lehet, hogy partnere üzlete hoz komoly pénzt a konyhára.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön hetedik sorsterületén áthaladó Telihold és az ugyanitt tartózkodó Szaturnusz és Plútó, a személyes kapcsolatait torpedózza meg. Szembe kell néznie a nehézségekkel, tisztázni a dolgokat, különben egyes kapcsolatai megszakadhatnak. Most szüksége van baráti támogatásra, élete valamilyen módon átalakul.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Telihold az ön hatodik sorsterületén segít megváltoztatni a hozzáállását az eddigi életmódjához, lehet, hogy úgy dönt, mostantól nem dohányzik, vagy nem engedi meg a főnökének, hogy úgy beszéljen önnel, ahogy eddig tette.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma ön mindenképpen szórakozni akar, és nagyobb életcélokat akar kitűzni, nem elégszik meg az eddigi unalmas, megszokásból végzett rutinfeladatokkal. Kreatív önkifejezés nélkül egyszerűen ma nem érzi magát elég jól a bőrében.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mára a személyes céljai kerülnek fókuszba, a munka és az otthoni ügyek közötti egyensúly megteremtése a célja. Több figyelem a személyes életére, ez az, amire most szüksége van, itt az ideje a rangsorolásnak.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma rengeteg papírmunkát kell végeznie, és fogadni a telefonhívásokat, lefolytatni a tárgyalásokat. Valamilyen fontos írásbeli feladatot is kaphat felettesétől. Akár egy rövidebb utazásra is sor kerülhet a munkából kifolyólag.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma itt az ideje, hogy felismerje, életét mi teheti kényelmesebbé, a második és nyolcadik sorterület között elhelyezkedő Telihold megmutatja, hogyan teremthet harmóniát az ön és a partnere igényei közt.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A személyes függetlenség és a többiek iránt érzett felelősség között kell megtalálni az egyensúlyt. Dolgozzon csak kényelmesen, de ha kollégái arra kérik, segítsen nekik, akkor tegye meg a legnagyobb örömmel. Persze figyeljen oda a saját igényére is.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma könnyedén halad a feladataival, közben arra is marad ideje, hogy végiggondolja a távlati terveit. Kiváló időszak arra, hogy végezze a munkáját, és közben meditáljon azon, hogy mi az, amelyen változtatni szeretne.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma ön a romantikus területekre összpontosít, örömmel halmozza el gyengédsége jeleivel a párját. Az is előfordulhat, hogy barátja egy kis szívességet kér öntől, és ön boldogan segít, mert úgy érzi magát jól, ha segíthet másokon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: