2017-08-30 08:20:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Stresszes nap előtt áll

Napi horoszkóp augusztus 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Szaturnusszal a Nyilas jegyében, ez egy bonyolult konfliktust jelez. Az embernek mindig van választási lehetősége. Próbáljon meg úgy döntést hozni, hogy mások ne kerüljenek kellemetlen helyzetbe. Ön hirtelen természet, egy meggondolatlan lépéssel komoly lelkiismeret-furdalást szerezhet magának.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz most kedvezőtlen fényszöget vet az ön jegyére. Ön mindig is alapos és megfontolt volt. Ha ma nagyon siet, sokkal több hibát ejthet a munkájában. Kerülje el az ezzel járó kellemetlenségeket.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr már a Szűz jegyében jár, emiatt nehézkesebben mennek a dolgok. Délig próbálja meg befejezni a legfontosabb feladatait, és délután próbáljon meg lazítani! Este egy különleges meglepetés vár önre – lehet, hogy egy gyertyafényes vacsora?
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Stresszes nap előtt áll. Elhamarkodott pénzügyi akciókba kezdhet, ne mára időzítse a nagybevásárlást, mert sok felesleges és drága dolgot beszerezhet, hirtelen felindulásból! Jobban teszi, ha a délutánt-estét a pihenésnek, kikapcsolódásnak szenteli!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Mars jó fényszögben van az Uránusszal. Minden nap tartogat egy újabb meglepetést, de a mai napon az Uránusz bombát robbanthat, mert meglepő fordulatot vesz egy bizonyos ügy. Figyeljen nagyon, mert még nem dőlt el semmi, próbálja megragadni a felmerülő lehetőségeket.
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr hátráló mozgásában van a Szűz jegyében. Ön a szavak mestere, de most mindenről a legőszintébben kell beszélnie. A legkellemetlenebb témáról is, csak így tudja elkerülni a további bosszúságokat. Jobb, ha minél előbb túlesnek ezen a problémán, és tiszta lappal indulnak tovább.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter és a Szaturnusz, a két nagy sorsbolygó kedvező kapcsolatban állnak egymással. Nincs mit veszítenie, vágjon bele az új feladatba, és a többi majd adja magát. Akár tovább is tanulhatna, nem ártana eggyel feljebb lépnie azon a bizonyos ranglétrán.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó jelenleg hátráló mozgásában látszik, és fényszög nélkül áll a Bak jegyében. Az izgalom az Ön lételeme. A gyors sikerek sok örömet hoznak, de jobb lenne, ha hosszabb távra tervezne.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma kisebb-nagyobb nehézségeket állít ön elé az élet. Koncentráljon egy dologra, csak így lehet sikeres! Ha nem boldogul valamivel, akkor tegye félre a büszkeségét, és kérjen segítséget!
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
A Jupiter és a Szaturnusz, a két nagy sorsbolygó kedvezően kapcsolódik egymáshoz. Most van itt az idő, amikor őszintén kellene beszélnie a párjával, akkor is, ha ön fél a válaszoktól. Nyugodjon meg, ő a megfelelő ember, csak bátorságot kell gyűjtenie.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz jó fényszögben van a Marssal. Ön nagyon türelmetlen ember, hiszen az Uránusz jelképében megtalálható a Mars tüskéje is. Ma ne sürgessen semmit, főleg ne egy olyan dolgot, amivel kapcsolatban még sok a kérdés… Mindenki más tempóban dolgozza fel a vele történteket.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold is és a Szaturnusz is kedvezőtlen fényszögben áll az ön jegyével. Sokkal szívesebben töltené az időt a párjával, de muszáj a feladataira koncentrálnia. Ne aggódjon, a párja érti a helyzetet!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: