2016-10-26 08:23:26• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Sok türelemre lesz most szüksége!

Napi horoszkóp október 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma is sok feladata van, szerencsére legalább úgy érzi, megvan az eredménye a munkájának. Az anyagiak mérlege kezd a javára billenni, sajnos azonban van is mire költeni... A családja hálája azonban mindennél többet ér. Napközben adódhat egy helyzet, amit nem igazán sikerül tisztázni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ne legyen annyira bizalmatlan, adja át magát valóban a szenvedélynek! Önre jellemző, hogy nagyon félti a függetlenségét, így viszont értékes tapasztalatokból maradhat ki. Ma egy olyan találkozásban lehet része, ami alaposan felforgatja az életét.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek ötletei vannak ma. Ne hagyja magát lerázni, ha valamit keresztül akar vinni! Bár egy kicsit rámenősen kell viselkednie, végül a főnöke is belegyezik a tervébe.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem tud igazán lendületbe jönni, hosszabb időre van szüksége, amíg belerázódik a mindennapi taposómalomba. Ne tervezzen semmilyen nagyszabású dolgot, mert nincs meg hozzá a szükséges figyelme, és könnyen előfordulhat, hogy rosszul méri fel a helyzetet. Az este meglehetősen izgalmas lesz.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fontos információkhoz juthat, figyeljen oda a kollégák beszélgetésére. Talán valamilyen változás van készülőben a munkahelyén, jobb, ha ön is tud ezekről. Az otthonában elromolhat valami, ez sajnos jelentős többletkiadással és persze bosszúsággal is járhat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ne féljen attól, hogy nem felel meg mások igényeinek, összpontosítson inkább a saját elképzeléseire és vágyaira. Az este mindenért kárpótolni fogja, főleg, ha a kedvesével töltheti az időt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai feladata, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az ön körül zajló folyamatokhoz. Nem kell mindent felrúgnia, aktívan csak azokon a pontokon változtasson, amelyek már nem felelnek meg a céljainak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Most örömét leli a munkájában, és minden nehézség nélkül tud érvényesülni, és még konfrontálódnia sem kell másokkal. A párkapcsolatában szép pillanatokat élhet át, csak arra vigyázzon, hogy ma ne hozza szóba az anyagiakat - ezen ugyanis könnyen összeveszhetnek...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szakmai kihívást és előrelépést jelez a horoszkópja, készítsen egy tervet, és pontról pontra hajtsa végre! Most jól kommunikál, kényes kérdéseket is finoman és érzékenyen tud tálalni. Este egy rokona segítségért fordul önhöz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Először gondolkodjon, azután cselekedjen. Ugyanez érvényes a szavaira is: ne mondjon ki mindent, amíg nem teljesen biztos a dolgában. Ellenkező esetben kínos szituációban találhatja magát, és nehéz lesz kimagyaráznia a viselkedését.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Elég nagy tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy végre előre léphessen a karrierjében. Egy vitás helyzetben konkrétumokat tud felsorakoztatni, és sikerül is meggyőznie a többieket. Este mindenképpen ajándékozza meg magát valami kellemes dologgal.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma önhibáján kívül összetűzésbe keveredhet valakivel, az illető sértő és agresszív módon viselkedik önnel. Most nem lenne célravezető, ha szó nélkül hagyná a dolgot! Álljon ki önmagáért, és tisztázza a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: