2016-09-04 09:51:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Sikerrel flörtölhet

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Rendkívül szeretetteljessé alakítja az Ön életét. Bárcsak megállna az idő! Jól fog szórakozni, mindegy, hogy mit csinál, hogy mi a programja.

Bika: IV. 20. - V. 20. 
A Hold szemben áll az Uránusszal. Szuper beszélgetésekre kerül sor, és a családi életre is bőven lesz ideje. Ez a nap teljesen lazán alakul. A szerelem is egészen közel van Önhöz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Most érzelmi dolgokban legyen óvatosabb. Hajlamos lesz arra, hogy valakit idealizáljon, utána pedig jön a nagy csalódás.

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal, de ez nem zavarja Önt, minden sikerülni fog. Kitűnő fogadtatásra talál a többieknél. Egy találkozó nagyon kellemesen alakul. Flörtölhet, főleg akkor, ha Ön még egyedülálló.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal. Szervezzen egy nagy családi reggelit a kertben, ha az időjárás is megengedi ezt. Az egész nap harmonikusan telik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Még három bolygó áll a Szűz jegyében, és ez kimondottan jót tesz Önnek. Ha Ön még egyedülálló, ne maradjon otthon, menjen szórakozni. Egy ünnepségen, vagy a strandon megismerkedhet valakivel, aki megdobogtatja a szívét.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jó, hogy ez a hét utolsó napja, és van ideje mindenre. Szívesen beszélget másokkal, akár régi emlékekről is. Nagy örömmel tölti el, ha sígthet valakinek, talán egy barátjának van szüksége önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez a nap szerencsésen telik. A mai bolygóállásokkal akár csodák is történhetnek, főleg a szerelemben. Délután már kitűnően érezheti magát. Tökéletesen ki tud kapcsolódni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Használja a napot, hogy valami szépet vegyen magának, lazíthat egy strandon, olvasson egy könyvet, és töltse egyedül az időt.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Marssal. Igyekezzen minél többet a természetben lenni. A szerelmi boldogság sincs messze. Bátran megteheti az első lépést.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Jól érezheti magát és élvezi a hétvégét, sokat nevet és jól szórakozik. A kedvese a tenyerén fogja Önt hordozni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A három bolygó a Szűz jegyében lehetőséget ad Önnek, hogy igazán elégedett legyen. Örüljön a családja és a barátai törődésének.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: