2017-09-12 07:39:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Sajnos nehéz napra számíthat

Napi horoszkóp szeptember 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A nap nagy késéssel indul, talán átalussza az ébresztőóra csörgését, lekési a buszt, vagy más kalamajka adódik. Később aztán sikerül behoznia a lemaradását, a kollégái a segítségére lesznek a munkában.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Tartsa magát a tényekhez, legyen annyira objektív, amennyire csak lehet, mert ma minden szavát félreérthetik. Vásárlás közben vigyázzon, lehet, hogy valaki be akarja csapni. A nehéz, megerőltető munkákat inkább halassza máskorra.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók hatása miatt nehezen jön ma ki másokkal. Egyszerre átláthatatlanná válnak a dolgok, ezért jobb, ha most nem hoz fontos döntéseket. A délután viszont jó híreket hoz, ezeknek igazán örülhet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sajnos nehéz napra számíthat. Hiába minden fáradozása, egy tévedés tönkre teheti az addigi munkáját. Ezért jobb, ha lazára veszi a munkát is, és csak annyit végez, amennyi feltétlenül szükséges. Ne ígérjen senkinek semmit, mert hiába a jó szándék, nem fogja tudni betartani!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A mai nap jelentős pénzügyi eredményeket hozhat. Délután váratlan látogatóra számíthat, és bár először feszült lesz a meglepetéstől, de végül örülni fog a hívatlan vendégnek. Szórakozzon egy kicsit, ráfér önre a kikapcsolódás!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Vigyázzon az egészségére! A bolygóállások azt jelzik, hogy ön most fogékony a fertőzésekre és a gyomorpanaszokra. Túlságosan nyitott lehet másokkal szemben, és ezt ki is használják a környezetében élők. Fogadja el, hogy nem tud mindenkinek segíteni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ha fontos dologban kérik a véleményét, ragaszkodjon hozzá, hogy alaposan végiggondolhassa az ügyet. Ellenkező esetben rosszul dönthet, vagy nem pontosan fogalmaz, és ez vezet később bonyodalmakhoz. Ha bármiben bizonytalanná válik, akkor kérdezze meg az egyik barátját, vagy a kedvesét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Bármilyen hevesen is reagál valaki az ártatlan megjegyzéseire, ne veszítse el a türelmét! Ma önnek kell higgadtnak maradnia. A párjának is megvannak a maga gondjai, próbálja ezt szem előtt tartani.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valaki alaposan keresztül húzhatja a számításait. Ön hiába tesz meg mindent, ha a munkatársai nem működnek együtt önnel. Próbáljon tiszta vizet önteni a pohárba, és nyugodtan kérjen a főnökétől segítséget.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár kissé ingerlékeny és feledékeny, nagyobb problémákat ez nem okoz a munkájában. Most inkább a kreatív megoldásokat kellene előnyben részesítenie, a jól bevált módszerek most nem működnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Csak magára hallgasson. Ma több rossz tanácsot is kaphat, és még több téves információt. Mindennek járjon alaposan utána, és halassza a fontos döntéseket máskorra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Vigyázzon, egy újdonsült ismerőséről kiderülhet, hogy valótlanságokat állít magáról. Jobban meg kellene néznie, hogy kiben bízhat meg… Szerencsére most megérzi a veszélyt, és ennek megfelelően cselekszik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: