2017-08-07 07:31:51• hírek • Kocsis Zoltán

Napi horoszkóp: Rák - Remek formában van!

Napi horoszkóp augusztus 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Valahogy sokkal több szimpátiát és megértést, rokonszenvet érez ma mások iránt. Ennek köszönheti, hogy megszaporodnak ön körül az emberek, és egy váratlan helyzetben segítője is akad.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon igazán ereje teljében érezheti magát. Fizikailag és mentálisan is a toppon van, ez pedig arra ösztönzi, hogy valamilyen sportban, vagy intellektuális szórakozásban is kipróbálja magát. Vesse bele magát az életbe!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nagyon fontos találkozóra kerülhet sor a mai napon. Habár baráti összejövetelnek, és nem üzleti megbeszélésnek indul a dolog, olyan emberrel hozhatja össze a jósorsa, akivel megalapozhatja a jövőjét. Semmiképp se hagyja ki!
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Remek formában van! Tudja, hogy mit akar, és azt sikeresen keresztül is tudja vinni. Igaz ez a szívügyekre is – ha „kiszemelt” valakit magának, ma meghódíthatja! Érdemes ma intézni a hivatalos ügyeket is!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Most szembesülnie kell egy problémával, ami aztán még több gondot szabadít a nyakába… A „tűzoltással” telik a napja, újabb és újabb sürgős ügyek kerülnek elő. Este minél hamarabb feküdjön le aludni!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Vénusz kedvező fényszögben van az ön jegyével. Anyagi lehetőségei javulnak, és a szerelmi esélyei is nőnek. Tető alá hozhat egy fantasztikus üzletet. Ma aztán igazán van oka az ünneplésre!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez kedvezőtlen hatással van a párkapcsolatára. Félreért valamit, vagy a párja haragszik meg önre, teljesen alaptalanul… Beletelik egy kis időbe, mire tisztázzák a dolgot!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma végre nyíltan és őszintén megmondhatja a véleményét valakinek, és egyben megbeszélheti a problémáit egy lelki társsal. Felszabadítólag hat önre a beszélgetés! Azért vigyázzon, egy kicsit „csomagolja be” a mondanivalóját…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kicsit távol kellene tartania magát a „világ zajától”, addig, amíg összeszedi magát lelkileg. Egy meditáció este sokat segíthetne ezen. A Szaturnusz még néhány fontos tervét késlelteti, talán meg is hiúsítja őket.
 
Bak: XII. 22. - I. 19.
Most nem csak emberi kapcsolatai vannak rendben, de a munkáival is jól halad. A Vénusz már belépett a Rák jegyébe, és szemben áll az ön jegyével, szerelmi téren nőnek az esélyei. Ha ön egyedülálló, most a hobbija kapcsán ismerkedhet meg valakivel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez sokat segíthet önnek, csak legyen nyitottabb, mert most sok minden másképpen történik, mint ahogy gondolta. Néhány terve egyáltalán nem valósul meg.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Amivel megbízták, azt nagyon lassan és lelkiismeretesen végezze el. Az új feladatok most nem úgy sikerülnek, mint ahogyan ön eltervezte. Az este remek programokat ígér, csak fogadja el a barátai meghívását!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: