2016-06-14 00:01:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Pénzügyi gondok nyomasztják

Napi horoszkóp június 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sajnos a nehézségek, amiktől, úgy vélte, hogy már rég megszabadult, újra megkeserítik a napjait. Nincs más hátra, új megoldást kell keresnie. Ha másképp nem megy, kérjen segítséget! A párjára biztosan számíthat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Sikerül egy problémát még idejében megoldania. A hosszú távú terveivel kapcsolatban próbálja megőrizni a türelmét. A pozitív fordulatra már nem kell sokat várnia, csak legyen kitartó!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek formában van, most elmondhatja, hogy teste, lelke, szelleme harmonikusan működik. Anyagi ügyei is jól alakulnak. Remek érzéke van most a nyereséges üzletekhez. Egy barátja jó tanácsa hosszú távon sok előnnyel jár.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Pénzügyi gondok nyomasztják, egy kecsegtető ajánlat kedvezőnek tűnhet. Azért járja alaposan körbe a kérdést, nehogy becsapják! A párjával is beszélje meg a döntést, mert őt is érinti a dolog.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szeretetreméltó természetével ma sok mindent elérhet. Lazán és könnyedén veszi az akadályokat. A kellemetlen meglepetésektől megkímélik a bolygók, és egy konfliktus is véglegesen megoldódik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez felébreszti az ön gyengéd oldalát. Ha a közelmúltban összeveszett valakivel, ma könnyen megy a békülés. Lepje meg a párját egy romantikus vacsorával. Szép órákat tölthetnek majd együtt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Feleslegesen aggodalmaskodik, minden rendben van az ügyeivel. Talán egy kollégája megjegyzése bizonytalanította el, pedig csak az irigység beszél az illetőből. Este kapcsolódjon ki egy kicsit a barátaival!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha váltani akar, akkor jó időszak ez a munkahelykeresésre. Lehet, hogy most még csak tapogatózik, de amit most kitalál, az rövidesen akár valósággá is válhat. Nézze meg, milyen képzési lehetőségek vannak!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Érdekes, izgalmas találkozásokban lesz ma része. Anyagi téren is adódhat egy lehetőség, ami hosszú távon több pénzt jelenthet az ön számára. Ne hezitáljon sokat, vágjon bele a dologba!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nagy elkötelezettséget vállalt, és ez bizony felelősséggel jár. A továbbiakban nem dughatja homokba a fejét, fel kell vállalnia az ezzel járó konfliktusokat. Ön erős és céltudatos, sikerrel veszi majd az akadályokat ezúttal is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Pozitív beállítottsága és ragyogó ötleteivel elvarázsolhatja a környezetét. A párjának viszont gondjai vannak, és talán épp ezért harapósabb is a kelleténél. Kölcsönös viták helyett inkább próbáljon meg segíteni neki, hogy újra magára találhasson.

Halak: II. 19. - III. 20.
Egy családtagjának vagy barátjának szüksége van az ön tanácsára. Legyen megértő az illetővel, még akkor is, ha nem ért egyet a viselkedésével. Este még sok dolga akad, de ezekkel jól halad, és be is tud fejezni mindent.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: