2016-05-04 23:48:54• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nem a tervei szerint alakulnak a dolgai

Napi horoszkóp május 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold rövidesen átlép a Bika jegyébe. Most már végre világosan látja a problémákat, de sok türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy megoldást találjon rájuk. A Merkúr hátráló mozgásban van, ez nehézségeket okozhat a munkahelyén.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold rövidesen átlép a Bika jegyébe, a Merkúr hátráló mozgásba kezdett, és sajnos nem tud önnek segíteni, sem az anyagiakkal kapcsolatban, sem a kommunikációban. Ma váratlan nehézségekkel, kihívásokkal kell számolnia.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr hátráló mozgásban van, ez sajnos kedvezőtlenül hat a pénzügyeire. Óvatosnak kell lennie, nehogy veszteségek érjék, a váratlan kiadások miatt. Ne higgyen el mindent, amit hall!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr hátráló mozgásban van. Sajnos nem a tervei szerint alakulnak a dolgok, több zavaró tényezővel is számolnia kell. Használja ki ezt az időt a tervezésre, és igyekezzen minél több új dolgot kitalálni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold rövidesen átlép a Bika jegyébe, a Merkúr hátráló mozgásban van. Vannak problémák, amelyekkel nehéz szembe néznie, pedig jobban tenné, ha bátorságot gyűjtene hozzá. Az estéje már gondtalannak ígérkezik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr hátráló mozgásban van, az új feladatokkal még várni kellene. A Hold rövidesen átlép a Bika jegyébe, ez kedvez önnek. A lényeges dolgokra kellene figyelnie. Nem biztos, hogy minden lemaradását be tudja hozni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bika jegyébe készül, és a Merkúr is hátráló mozgásban van. Ma ne hozzon fontos döntéseket, főleg olyanokat ne, amelyek hosszú távra szólnak. Nem csak a kellemetlen dolgok érinthetik közelről, hanem a szépek is. Este örömteli baráti összejövetel várható.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bika jegyébe készül. A Merkúr hátrafelé halad, emiatt sok akadállyal kell ma számolnia. Maradjon türelmes, de határozott! Jó teljesítményét mások is észreveszik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bika jegyébe készülődik. A Merkúr hátráló mozgásban van. Sokkal gyorsabban felszínre kerülnek a félreértések és a hibák is. Mindenki valami mást akar, ön pedig nehezen talál utat az érdekei érvényesítésének.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Bika jegyébe készülődik. A Merkúr hátráló mozgásba kezdett, emiatt ön is nehezen halad a feladataival. Ez meglehetősen bosszússá teszi, könnyen vitába keveredhet másokkal. A legjobb, ha ma csak a rutinfeladatokkal törődik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bika jegyébe készül. Ma is abszolút precízséget várnak el öntől, pedig a Merkúr hátráló mozgásban van, így nehéz lesz elkerülni a tévedéseket. Próbálja valahogy átvészelni a napot, az este már kellemesnek ígérkezik.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos és a Bika jegyének határán jár. Most nagyon fontos lenne, hogy a problémákat racionálisan kezelje, ne engedje, hogy az érzései magukkal ragadják. A Merkúr hátráló mozgásban van, mindent ellenőrizzen kétszer is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: