2017-05-30 07:34:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Nehézkes napra kell számítania

Napi horoszkóp május 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, a mai nap nyugalmasnak ígérkezik, talán egy kicsit unalmasnak is. Épp ez bosszanthatja, az ön vérmérsékletéhez nem illik az állóvíz! Használja ki az időt, és nézze át a papírjait, tervezze újra a költségvetését!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez alatt az aspektus alatt könnyen összekeverheti a dolgokat, nehezen igazodik ki az ügyei között, egy kicsit összekuszálódnak a dolgai, időpontjai. Fokozott odafigyelést igényel minden!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nem egészen úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte. Olyan tényekkel kerülhet szembe, amik fölött elsiklott a figyelme. Nem késő kijavítani a dolgokat, de ehhez össze kell szednie magát!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nem igazán kedveznek önnek a bolygóállások, nehézkes napra kell számítania. Főleg a munkahelyén szembesülhet nem várt kihívásokkal, nehézségekkel. Viszont ma megtudhatja, ki az, akire igazán számíthat. Néhányan önzetlenül segítenek önnek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold még az ön jegyében áll, és ez váratlan fordulatokat jelez! Legyen résen, ne hagyatkozzon most a rutinra, mindennek nézzen utána alaposan. A szerelemben szép órákat ígérnek önnek a csillagok!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A házastársi viták többsége abból adódik, hogy ön elsősorban a karrierjére gondol. Folyton magát menedzseli, és a terveit illetően a társa csak háttér és támogatás. Ne vigye haza a munkahelyi problémákat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Új tervei vannak, és úgy látszik, hamarosan sikerülni is fognak. Ezért új lendülettel vág bele a napba. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék a kezdeti nehézségek!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A pénzügyi természetű ügyintézéseket jobb lenne egy másik napra halasztania. Ma a becsapás, avagy a figyelmetlenség veszélyét jelzik a csillagai. Ha mégis valamit halaszthatatlan elintéznie, legyen gondja az apró betűs részekre is!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szokatlan tervekkel állhat elő a főnöke, vagy egy kollégája, ami először ellenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot. Lehet, hogy a végén hasznára válik a dolog!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma szorítkozzon csak a legszükségesebbre! Vegye „takarékra” magát, és csak a sürgős feladatokat intézze el. Holnap már jegyet vált a Hold, az sokkal kedvezőbb lesz önnek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, a fontos találkozókat, megbeszéléseket halassza holnapra! Jó lenne, ha egy kis időt saját magára is szánna – sportoljon, üljön be egy nagy kád habos vízbe!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold még az Oroszlán jegyében jár, ez ingerültté, nyugtalanná teszi. Próbálja meg kissé visszafogni az indulatosságát. Ha semmiképp nem tudja kerülni a konfliktusokat, akkor mindig inkább számoljon háromig, mielőtt bárkinek felelne. Este pedig lazítson egy kicsit!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: