2017. szeptember. 24., vasárnap
Névnap:
2013-04-06 23:39:14• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - Ne üljön fel minden pletykának

Napi horoszkóp április 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Családi gondok nehezítik az életét. Ezen segíthet, ha másokkal is megosztják, de azért nem illik azt túlzásba vinni. A barátaik nem biztos, hogy folyton az önök panaszait szeretnék hallgatni. És jobb, néha csak megfeledkezni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kerülje el ma a stresszes helyzeteket! A hétvége igazán a pihenésre való, a vasárnapi ebédnél ne a számlákról és a tartozásokról beszélgessenek. A végén még gyomorfekélyt kapnak. Tanuljanak meg csevegni! Beszéljenek fákról, madarakról!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önre nem jellemző módon, mélyen magába zárja a bánatát. Pedig ma alkalma lehetne valaki előtt felfednie a titkot. Erre alighanem egyetlen egy alkalmas ember van a környezetében. Ő biztosan nem adja tovább, amit senkire sem bízna.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Nem szabadna minden pletykának felülnie! Végre vegye a kezébe a sorsa irányítását, és lerázva a béklyóként szolgáló hazug információkat, járjon utána a lehetőségeinek. Beszéljen azzal, akitől segítséget remél! Megkapja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, megfagyott ön körül a levegő. Akármerre fordul, folyton falakba ütközik, nem akad segítője. A régi támogatók most vagy tehetetlenek, vagy másfelé fordultak. De egy valaki még ön mellett áll: a társa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Jól teszi, ha végiggondolja az elmúlt időszak történéseit. Némely dolgokat sötéten lát ugyan, de, ha összességében nézi az életútját, akkor látnia kell, hogy jó irányt vett a sorsa. Hajrá, csak így tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Vigyen egy kis színt a kapcsolatába! Az utóbbi időben túlságosan rutinszerűvé vált az élete, de ennek nem csak másokban keresheti az okát. Az anyagi nehézségek sem okok arra, hogy folyton csak dolgozzon. Legyen találékony!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre ma sikerül lezárnia egy furcsa históriát. Talán egy buta szerelem, vagy egy félresikerült barátság végére tehet pontot. Ön nagy mestere annak, hogy győztes félként kerülhessen ki a kalamajkából. Ám, ha jó lélek, nem fogja ezt éreztetni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma sehogy sem találja a helyét az otthonában: minden oka megvan hát arra, hogy a szép, lanyhuló tavaszi időben kirándulni menjen. Ne hagyja otthon a családját, a barátait sem! Készüljön a piknikezésre, vigyenek elemózsiát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Számos meglepetést tartogat önnek az elkövetkező időszak. Jól teszi, ha a mai napon számot vet az eddigiekkel, és felkészül az elkövetkező megpróbáltatásokra. A tanulásra sohasem szabad sajnálni az időt. Még ha az éjszakába nyúlik is.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jobban kellene vigyáznia az egészségére! Az nem elég, ha folyton a vérnyomását méregeti, és fejét csóválja az eredményeken. Ne halogassa tovább, kezdjen valamit sportolni, persze a lehetőségeihez, és a fizikai állapotához mérten óvatosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé ma túllőhet a célon a türelmetlenségével: lesz, aki egyenesen támadásnak, agressziónak véli. Válogassa meg a szavait, azzal többet elérhet. A fiatalabbak sértődékenyebbek lehetnek, mint az idősebbek. Bánjon velük kesztyűs kézzel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: